Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látható egy fiún, hogy biszexuális?
Semmiből. Én 15 éves korom óta tudom hogy az vagyok és legelőször 19 évesen voltam fiúval. Amúgy aktív vagyok, tehát fa-.sz még sosem volt a számban és a seggemben sem. Ugyanazt szoktam csinálni a fiúkkal néha, mint a lányokkal (megszopatom és megdugom őket).
Életemben eddig 16 lánnyal és 5 fiúval voltam. Sráccal úgy évente egyszer vagyok átlagban, főleg akkor amikor épp nincs nő már egy ideje.
Szerelmes csak nőbe tudok lenni, kapcsolatot csak nővel tudok elképzelni és egyszer majd szeretnék családot, gyerekeket egy nővel.
A családom, az évtizedes jó barátaim, senki; egyáltalán senki nem tudja hogy biszex vagyok. A beszédemből, hajviseletemből, stílusomból, öltözködésemből, mozgásomból meg ilyenekre pláne nem lehetne rájönni.
25/F
5:
A full heteró vízilabdás haverom is.
Remélem, hogy semmiből... bár régebben nekem is "igazította" kozmetikus a szemöldököm és szoktam szőrteleníteni.
Azt viszont, hogy szeretek szopni, remélem csak az tudja akit már "leápoltam" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!