Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Máskor semmi jelzés, most meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máskor semmi jelzés, most meg?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársnőm, aki nagyon jól néz ki, formás mellek, szép nagy, keres popsi, minden ami kell, viszont kell tudni, hogy annyira nem jó a viszony köztünk. Mármint nem is hogy nem jó, hanem nem szoktunk beszélgetni annyit. Aztán ma odaültem a helyére, mert a padtársával akadt pont 1-2 téma amiről beszéljünk, és hát nem nagyon akartam felállni, próbáld húzigálni, hogy álljak fel, kicsit nevetgélve, de hát nem akartam :D aztán mondja, hogy "ha nem állsz fel az öledbe ülök.." én erre csak húztam a vállam, majd fogja magát, és olyan szinten a farkam közepébe ült, hogy már szinte betoltam neki.. (na jó azért nem épp, csak hogy átmenjen, hogy hogy ült oda.. :D). A pláne az egészben az volt, hogy egész nap állt a farkam, és hát olyan mélyen beleült, tuti érezte.. Meg még mocorgott is előre-hátra, jobbra-balra, mintha nem találná a helyét, de hát én meg majdnem elájultam, olyan jó érzés volt... :D

Mit akarhatott a csaj? Soha nem említi meg, hogy bejönnék neki, meg semmi utalásokat nem ad, meg jeleket, nem tudom, ez most mi volt.. Szerintetek mi lehetett? o.O

2016. jún. 20. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Dugni akart.

Hát dugd meg

Ilyen ecceru

2016. jún. 20. 15:47
 2/7 October15 ***** válasza:

Hiba a mátrixban.. :D Néha előfordul náluk..

8.-os sztori: Tanítás után ülök a seggemen az osztályba, betoppan a másik szereplő hívjuk most "random girl"-nek. Egy a feledés homályába merült párbeszéd végén beküldöm neki, hogy "azt mondjuk kötve hiszem, hogy tőled fölállna de ahogy érzed". Homokszem kerülhetett a gépezetbe mert vmi oknál fogva késztetést érzett arra, hogy a lábával fölállítsa a brét. Éééés ekkor toppant be a mellékszereplő hívjuk az egyszerűség kedvéért "apád faragott volna inkább széket azon a kritikus éjszakán"-nak. Ebből a már általad is tapasztalt szituáció alakult ki, meg egy kis csöcsörészés.. de az már szinte mellékes. :D

Ne akard megérteni őket.. a rák tudja, hogy ilyenkor mint gondolnak, dőlj hátra és élvezd. :P

2016. jún. 20. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyanítom, hogy kb. középiskolás lehetsz. Ott még előfordulnak ilyenek. Lehet ezt egy jelzésnek venni, beszélgess vele. Szólítsd le, aztán majd látod, hogy viszonyul a közeledésedhez. De lehet neki ez nem jelentett semmit, mivel nem úgy néz rád. Csak poénkodott.
2016. jún. 20. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ugyan csak van esély rá hogy semmit lehet csak poénkodott lehet csak kikérte a véleményed jól esik nekik az elismerés de ettől még nem biztos hogy komolyat is akart odamész osz' megkérdezed ha tudni akarod.
2016. jún. 20. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
ne interpretálj bele túl sokat, de mondjuk mi lenne ha udvarolnál neki és elhívnád randira? Belehalna a világ?
2016. jún. 20. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
xD
2016. jún. 20. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szimplán csak bevetette a nőiességét fegyverként, és élvezte a hatást. Hogy csak húzni akarta az agyadat (mintha egy ételt csak gonoszkodásból szagoltatna veled valaki, de meg már nem kínálna vele), vagy jelezni ezzel hogy lehetsz tökösebb azt passzolom.

Mindenesetre ezek után Te is próbálkozhatsz játékosan testkontaktust keresni vele, max. elhajt.

2016. jún. 20. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!