Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Jelzés értékű?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jelzés értékű?

Figyelt kérdés

Szóval. Ha egy körben ülünk, kb.15 ember, vegyesen, nők és férfiak. Én is ott ültem, szoknya kosztüm, fekete harisnya, és magassarkú volt rajtam. A körben szemben ült velem egy férfi, akit jól ismerek, nagyon jó barátok vagyunk (nem szex kapcsolat). a férfi mellett a felesége. Észrevettem, hogy sokszor, ahogy ül, megemeli a csipőjét a pasi, de tényleg nagyon sokszor, és néha rám is néz. van aki azt mondja, hogy csak a péniszét "igazítja", de én ezt nem hiszem nagyon. Kb. 1 óra alatt vagy 10-12 alkalommal csinálta.Mindig úgy csinálta, hogy felemelte kicsit a csípőjét, majd a széken egy nagyon kicsit lecsúszott. Van ennek valami szexuális felhívása?

Tudom, mert ő mondta hogy sokkal többek vagyunk mint szimpla barátok, és hogy akar....

2015. dec. 21. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt akarta elérni, hogy erre koncentrálj és ahogy látom, el is érte a célját.
2015. dec. 21. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

"Tudom, mert ő mondta hogy sokkal többek vagyunk mint szimpla barátok, és hogy akar...."

Akkor valószínűleg van.:D

2015. dec. 21. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad a kérdésedet.:D

Én még erről a "felhívásról" nem is hallottam,de logikus.

2015. dec. 21. 22:51
 4/4 opened paradise ***** válasza:
Épp fingorászott.
2015. dec. 21. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!