Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez jelzés lehetett számomra, pusztán véletlen, vagy így volt kényelmes neki?
Pár napja történt. Félreértések elkerülése érdekében közölném, én vagyok a fiú, ő a lány.
Egyik iskolatársammal találkoztam a buszon, ő a barátjához tartott, én meg hazafelé. Mivel a buszon levő 4-es boxban ült, ezért vele szemben ültem le. Először még keresztbe tett lábakkal ült, de aztán pár perc beszélgetés után, már előszeretettel tárogatta a lábait. Elég szép látvány tárult elém, mivel csak egy kis farmer rövidnadrágot viselt. Feltételezem, észrevette, hogy többször odapillantottam, de a lábait ugyanúgy hagyta egészen a megállóig.
Még mielőtt tárogatott volna, többször végigfutott a szemem szép combján. Lehet, hogy ezt kiszúrva, gondolta, hogy mutat kicsit többet.
Nem tudom, hogy a barátjával mennyire komoly a viszonya, de nincsenek rég óta együtt.
Ui.: Ha vajon miniszoknyában van, akkor is megcsinálja?
Annak jobban örültem volna.
Az inkább volt ciki, hogy a lábaközét bámultad :-D
Ebbe semmi jelzés nem volt részéről.
rövidnadrágban aztán nem láthattad a pináját,ha csak nem nagy hájas puncija van :D
szóval szerintem kár elemezned, nem tárogatta,csak így volt kényelmes a nagy melegben ülnie!nem neked mutogatta magát ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!