Ez csak véletlen volt vagy egy jelzés?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják figyeljünk a jelekre,ha valami szokatlan történik,stb.Tegnap óta van egy tervem amin morfondírozok,nem kis dologról van szó,egy nagy kaland.Ma bandukoltam az erdőben magamba mélyedve,a részleteken gondolkozva,mikor hirtelen egy nagy reccsenés volt,egy baromi nagy faág letört,és mellém zuhant.Kissé megrémültem ijedtemben:)Pedig sokszor voltam már erdőben életemben,de soha nem történt ilyesmi.Van ennek jelentősége vagy csak pont most kellett leesnie?2012. máj. 29. 20:01
2/7 anonim válasza:
Leesett a kurrva faág, ennyi történt.
3/7 anonim válasza:
Nincsenek véletlenek az Univerzumban. Szerintem nagyon is valami jel. De micsida? Rossz, vagy jó? Felfoghatod, mint egy próbatételt, hogy beijedtél-e? Vagy hogy megriadsz -e ijedtedben, és visszalépsz-e.
Engewm arra tanítottak, hogy ahogy a dolgok történnek, szinte a lábad elé gurul az, amit tenned kell. Érzékelni lehet, hogy az Univerzum akarja-e, támogatja-e vagy nem. Jelen esetben szerintem még ne döntsél, hanem csak haladj, és majd megmutatkozik.
4/7 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem,de ma este felmerült egypár kétely bennem ezzel a dologgal kapcsolatban,lehet hogy nem alaptalanul,szóval óvatos vagyok.Nagyon belemerültem ebbe a témába ott az erdőben,nem biztos hogy nincs oka hogy ez az ijedtség kizökkentett belőle.Ezt előbb-utóbb ki fog derülni,és meg fogom írni hogy alakult a sztori.
2012. máj. 30. 00:29
5/7 anonim válasza:
Ha ennek az esetnek tegyük fel, köze van a tervedhez, akkor vedd jó jelnek, hogy az ág nem a fejedre esett.Ha rossz lenne a terved, akkor úgy fejbe kólintott volna azzal az ággal az univerzum, hogy egyből el is felejted.
Logika.
6/7 anonim válasza:
Nincs véletlen. Csak annyira komplex az univerzum működése, hogy a történések benne a laikus számára(ami alatt az összes embert értem akik az emberiség által teremtett káoszban élnek)véletlennek tűnnek. Ugyanakkor a szó értelme: véletlen=én nem gondoltam volna az esemény bekövetkeztére, nem véltem volna. Szóval véletlen addig véletlen amíg ki nem derül, hogy miért, és bármennyire hihetetlen mindig van egy ok.
7/7 A kérdező kommentje:
Rémálmom volt tegnap éjjel,álmomban szép lassan vágta el egy ürge a torkomat,ömlött belőlem a vér.Felkeltem,ránéztem a kutyámra,láttam hogy szarul van,éjjel nem is aludtam,reggel egyből doki,egész nap ott voltam vele.A kutya tegnap ott volt velem az erdőben.Amúgy a tervemmel se stimmel valami,akivel kapcsolatos,az nem jelentkezik,ezt nagyon furcsállom.De majd ezt is megírom hogy alakult.
2012. máj. 30. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!