Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki látta a Titok c. filmet?

Valaki látta a Titok c. filmet?

Figyelt kérdés
Láttam azt a filmet és nagyon kiváncsi lettem... Amiota megnéztem úgy gondolkodom, ahogy mondták. Több dolog is sikerült. Pl: nagyon szerettem volna, ha egy énekes itt koncertezne. Elképzeltem milyen lenne, ha ott lennék a koncerten. És két hétre rá itt koncertezett. Nagyon örültem és el is mentem, de nem sikerült aláirást kapnom. Ezért egyrészt nagyon szomorú voltam. Ez egy hónapja volt. És azóta nagyon reménykedek, hogy újból ide jön, de tudtam, hogy az messze lesz, mert nem ebben az országban lakik. És most ide jön ismét.Vajon ez annak köszönhető, vagy csak véletlen ?
2012. márc. 30. 19:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Valaki biztos.
2012. márc. 30. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés, hogy véletlen vagy bevonzottad.
2012. márc. 30. 19:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Azért érzed, az első semmiképp sem neked köszönhető. Egyrészt mert a leszervezett koncertek nem két héttel a koncert megtörténte előtt kerülnek kitűzésre. Ahhoz neked semmi közöd nem volt. Aztán, hogy megy vissza sem olyan dolog, ami a te gondolataidnak köszönhető lenne. Nincs ilyen "teremtő" ereje annak, hogy vágsz valamire. Nem akarlak elkeseríteni, de ez egyértelműen véletlen.

Én láttam a Titok című filmet.

2012. márc. 30. 19:38
 4/13 anonim válasza:

Masodik hozzaszolo nem olyan bizros az, h nincs teremto ereje, vagod a kvantumfizikat?

Abban boven vannak ilyen erdekes dolgok.

2012. márc. 30. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A titok, nem hülyeség. Valóban, a gondolataid határozzák meg életed, tapasztalatból mondom. Csak higgy benne.
2012. márc. 30. 19:55
 6/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok, most ehhez hogyan jön a kvantumfizika: "Ez jó kérdés, hogy véletlen vagy bevonzottad."
2012. márc. 30. 19:58
 7/13 anonim válasza:
A kvantumfizika a reszecskek fizikajaval foglalkozik es nagyon ugy nez ki, h az emberi agy hatassal lehet ra:)
2012. márc. 30. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Na, akkor csak gondolj arra a zenészre, hátha bevonzod később is a részecskéit :D
2012. márc. 30. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen a titok film igaz, de ne azok véleményével foglalkozz akik semmire nem képesek belőle, te csak higgy!!!
2012. márc. 30. 23:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. És hiszek benne és ahogy a 9. kommentelő irta nem veszem figyelembe azokat akik nem hisznek benne és hiszek. Köszönöm :)
2012. márc. 31. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!