Térdek közti kukucska! Aki látta a Szem 3 című filmet tudja miről beszélek! Ki meritek próbálni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 22:23
1/9 anonim válasza:
Én nem láttam ,de érdekelne ,hogy ez mi ,szóval ha nem nagy gond akkor légyszi röviden magyarázd már el.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt akkor kell, amikor ún. szellemtevékenységet észlelsz valahogyan magad körül. Hátat fordítasz a jelenségnek, mondjuk legyen az a magától fel-le kapcsolódó villanykapcsoló, kis terpeszben megállsz és előre hajolsz, majd átnézel a két térded közötti lyukon, így megláthatod, hogy valóban szellem van-e dologban.
2010. júl. 28. 22:32
4/9 anonim válasza:
uhh. hát énezt tuti nem merem megcsinálni:D:S
te meg csináltad már?
éntuti beszarnék..már a gondolottal is h szellem O.o
5/9 Vivianaaa válasza:
Ez az a film amiben a Jessica Alba játszik??
6/9 anonim válasza:
Én nem láttam, csak az elsőt, de szerintem ez csak film. :D Ha "szellemtevékenységet észlelnék" (mert hiszek bennük, bár nem gondolom, hogy mi láthatjuk őket), akkor meg elfutnék mint a szél, nemhogy még nézegessem is. :D
7/9 anonim válasza:
Ez egy R@kás Halivudy fos
Mellesleg gondolom lány vagy aki bedol ilyen hulyeségeknek már bocs
De lehet hogy igaz HA A VAK NEM LÁTJA. :)
8/9 <b>Chuck Norris</b> válasza:
ha a szellemnek nem is , a férjednek / pasidnak biztos tetszene ez a szellemtesztelő módszer.
természetesen ki merem próbálni, de szerintem elég nagy idiótaság :D
9/9 A kérdező kommentje:
2010. júl. 29. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!