Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki látta a Titok c. filmet?

Valaki látta a Titok c. filmet?

Figyelt kérdés
Láttam azt a filmet és nagyon kiváncsi lettem... Amiota megnéztem úgy gondolkodom, ahogy mondták. Több dolog is sikerült. Pl: nagyon szerettem volna, ha egy énekes itt koncertezne. Elképzeltem milyen lenne, ha ott lennék a koncerten. És két hétre rá itt koncertezett. Nagyon örültem és el is mentem, de nem sikerült aláirást kapnom. Ezért egyrészt nagyon szomorú voltam. Ez egy hónapja volt. És azóta nagyon reménykedek, hogy újból ide jön, de tudtam, hogy az messze lesz, mert nem ebben az országban lakik. És most ide jön ismét.Vajon ez annak köszönhető, vagy csak véletlen ?
2012. márc. 30. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én láttam és hiszek benne. Mikor megnéztem a dok. filmet volt benne egy rész hogy vagyon-pénz bevonzásra. Rögtön arra gondoltam, hogy szükségem lesz egy kis pénzre, pedig nem kellett vennem semmit, csak kis pluszként. Vége lett a dokumentum filmnek, erre jött apa pénzzel, hogy tegyem le, pedig nem igen szokott zsebelni .
2012. máj. 30. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:
* hogy tegyem el ( pénzt )
2012. máj. 30. 19:14
 13/13 anonim válasza:
Mindenki aki hisz ebben a "bevonzás" dologban! Egyszerre vágyjatok már világbékére meg köz jólétének megvalósulására! Elég fasza lenne, nem? Sokan vágynak az ilyesmire, aztán semmi javulás ezen a téren. Erre nem gondolt senki még? Vagy a filmben ez miért nincs benne? Miért nem úgy kezdődik a film a KIB*SZOTT pénz bevonzása helyett, hogy "És most gyerekek, aki ezt a filmet nézi, vágyjon arra, hogy senki ne éhezzen a világon!" He? Valaki?
2012. júl. 21. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!