Véletlen egybeesés? (elég félelmetes)
Életemben háromszor fordult elő, hogy elpusztult egy háziállatom és az az ember aki utoljára kapcsolatba került vele, az is x idő után meghalt.
1. kb 10 éves voltam, volt egy cicám, akit a második szomszédban találtunk meg. Patkánymérget evett, a szomszéd szólt nekünk, még élt amikor ő látta. Ezután (azért jóval később) öngyilkos lett a férfi.
2. Volt egy kutyám, epilepsziás volt, sokat szenvedett szegény vele. Egyik reggel meghalt roham közben, amikor kimentem az udvarra én találtam rá a teraszon, de már meghalt. Egy barátom fél órával előtte becsöngetett hozzánk, de még aludtam, nem hallottam hogy csöngetett. Ő mondta, hogy amikor ő nálunk volt, még élt a kutya. Ez a fiú is meghalt később.
3. Volt egy macskám, őt elütötte az autó. Előző nap nálunk volt a keresztapám, az ő ölében dorombolt az este a cica, majd ezután kiengedtük az udvarra. Ezután ütötték el éjszaka, reggel találtuk meg az árok parton. A keresztapám is meghalt azóta.
Tudom hogy mindenki meghal egyszer, de ők nem úgy haltak meg mint az idősek, fiatalok voltak még, a haláluk "igazságtalan" és felfoghatatlan még most is. Csak az jár az eszembe, hogy az elpusztult állatok magával vitték őket. Vagy csak véletlen egybeesés lenne? De háromszor?
az állatok biztos nem vitték magukkal őket :)
Az viszont lehet hogy megpróbálták átvállalni a halálukat, és így kicsit meghosszabbítani az életüket. Ezek a kis házi kedvencek nagyon tudják szeretni az embereket.
Ez így elég félelmetesen hangzik :|
Voltál már olyan sorselemzőnél vagy kinél? Mondott valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!