Mi olyan félelmetes ezen a képen szerintetek?
Az oldalon jobb oldalon vannak félelmetes képek, fentről a tizediken nem látok semmit. Ki lehet nagyítani, szerintetek mi olyan félelmetes rajta?
Ha meg a következő ( nem tudom h az elsőt nulladiknak nézed-e) akkor valami ijesztő árny kapaszkodik a korlátba...
és bocsi az előzőért de megijedtem xD
Lucyka!
Neked nem tiszta a lelkiismereted...
Én semmi rémisztőt nem találtam sem a képekben, sem a gagyi sztorikban... Ha logikusan végigolvasod, akkor mindbe van ellentmondás... A pogis (az utolsó) pedig egyenesen nélkülözi a realitást is... Az egy tepsi pogi, amiből a sztori szerint minimum 9-en ettek és még maradt is... Ráadásul a nagymama nem csak analfabéta volt, de rendesen szenilis... Vagy csak nálunk nincs a méreg a liszt mellett???
Tudod a köztudat beléd mesélte hogy kell kinézni-e a rossznak :ami nem természetesen néz ki
Szal ettől reflexerüen meg ijedsz
A JÓ K.VA ANYÁD!!!!! XD
TUDOD, HOGY BESZARTAM!!!!!!!!!!! XD
Direkt előrébb toltam a gépet, nehogy valami ijesztő legyen, erre bmeg, azt hittem itt halok meg!!! XD Be is zártam az oldalt, most meg itt vagyok teli gatyával. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!