Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kacsintás? Miket jelenthet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kacsintás? Miket jelenthet? Mire használjátok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg, de elöfordult már h egy részeg rám kacsintott, azt hitte h meleg vagyok (nem tudom miért...) utána számomra nem derült ki számomra h ö meleg volt-e vagy sem. És az sem h miért csinálta. Talán mert bejöttem neki? Vagy csak csekkolta h "meleg vagyok" és ö hitte azt h bejövök neki... Mindenesetre mivel kicsit részeg volt nem tulajdonítottam neki különösebb okot.

Szval nem rég beszélgettem egy emberrel (józanul, egyik napközben) és a beszélgetés vége fele cinikusan kacsintott egyet, majd pár mondat és végül elköszöntünk.

Tehát a kérdésem az lenne hozzátok, melegekhez, hogy ez nálatok egyfajta burkolt jelzés..? Vagy minden ember csinál hasonlókat függetlenül a szexualitásától/vonzalmaitól. Számomra azért furcsa, mert sose használom, a környezetemben sem, így nem tudok ehhez az "információhoz" sehogy sem viszonyulni... Lehet csak én bonyolitom tul.

Elöre is köszönöm a segítségeteket!

2015. jún. 11. 23:24
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, a részeg hihette azt, hogy ö jön be nekem.

Másik: Pl. ha én nézek egy lányt, burkoltan azt is jelentheti h bejön, de mégsem történt semmi komoly, oda se mentem, csak néztem...

2015. jún. 11. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább közeli barátokra szoktam kacsintani csak heccelésből, de volt oylan is, hogy rákacsintottam valakire, akit nem ismertem és kiváncsi voltam hogy reagál. De egy vadidegennek valószínű flörtölésből kacsint az ember, főleg, hogy meleg, sokkal egyszerűbb úgy kideríteni a "kiszemeltjétől", hogy van-e nála esélye, minthogy odamegy és megkérdezi, hogy meleg-e?
2015. jún. 11. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
azt jelenti h pofad lapos puttana
2015. jún. 12. 00:42
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 köszi, pontosan erre szerettem volna rákérdezni. Köszönöm a választ! :D
2015. jún. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!