Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kacsintás? Miket jelenthet? Mire használjátok?
Nem vagyok meleg, de elöfordult már h egy részeg rám kacsintott, azt hitte h meleg vagyok (nem tudom miért...) utána számomra nem derült ki számomra h ö meleg volt-e vagy sem. És az sem h miért csinálta. Talán mert bejöttem neki? Vagy csak csekkolta h "meleg vagyok" és ö hitte azt h bejövök neki... Mindenesetre mivel kicsit részeg volt nem tulajdonítottam neki különösebb okot.
Szval nem rég beszélgettem egy emberrel (józanul, egyik napközben) és a beszélgetés vége fele cinikusan kacsintott egyet, majd pár mondat és végül elköszöntünk.
Tehát a kérdésem az lenne hozzátok, melegekhez, hogy ez nálatok egyfajta burkolt jelzés..? Vagy minden ember csinál hasonlókat függetlenül a szexualitásától/vonzalmaitól. Számomra azért furcsa, mert sose használom, a környezetemben sem, így nem tudok ehhez az "információhoz" sehogy sem viszonyulni... Lehet csak én bonyolitom tul.
Elöre is köszönöm a segítségeteket!
Bocsánat, a részeg hihette azt, hogy ö jön be nekem.
Másik: Pl. ha én nézek egy lányt, burkoltan azt is jelentheti h bejön, de mégsem történt semmi komoly, oda se mentem, csak néztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!