Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy melegként utálom a meleg férfiak egy részét?
# 8 Pedig hidd el, hogy ezek azok voltak. Egy hetero nem megy ki így a főutcára. Ráadásul a mozdulatuk is buzys volt, az említettnek be is szóltak, hogy mit képzel magáról, hogy néz ki? Az is lehet, hogy tényleg turisták voltak, nem hinném, hogy itthon az emberek így kimennének az utcára, főleg nem Miskolcon.
" kicsit elengedhetnéd magad, nem kell egyből bzizni mindenkit csak mert poénból felvesz egy zöld parókát, inkább húzd ki a karót a seggedből"
Hidd el, én melegként elég toleráns vagyok és próbálok lenni mindenkivel. De az ilyeneket felképelném biztos. Biztos, hogy nem hetero pasik voltak.. Tudom, hogy nem kellene magamat idegesíteni rajta, mert én nem vagyok ilyen, de az ilyenek leégetnek.
Nem akarom magyarázni, buzzikvoltak. Tipikus buzzikk. Itt Miksolcon többször látni transzit egyébként, némelyik egész jól nézett ki.
Az említettnek meg hosszú volt a haja (sajátja), hátra volt fonva és ki volt sminkelve, de veszettül nézett ki. És még egy dolog, amin miatt szerintem valami vonulás fele volt, mert a fele nő volt(igazi). Gondolom leszbik. És volt néhány férfinek kinéző férfi is.
Hát felkell világosítsalak te a B*z*kat utálod és nem a melegeket. Azért van különbség...
Vagyis nálam nem egy és ugyan az, melegnek a normális saját neméhez vonzódó egyedeket mondom. B*z*nak a minden f**zt beveszek,és rosszindulatú vagyok, heterokra nyomulok, tipust mondom. És igen megvetem a rosszabbik fajtát, miattuk tartunk ott ahol tartunk. 26 évesen kb a korosztályom miatt mindenki általánosít ismerkedésnél. Hogy biztos én is egy r*b*nc vagyok a sok közül.
# 18 Nem is fogok neked magyarázkodni.
Nekem van unalmas életem?:D Szerintem meg neked, mert te idegesíted itt magad meg trollkodsz hetek óta. Elmondom még egyszer, legénybúcsú nem lehetett, mert fiú csapathoz ilyen esetben nem társulnak nők. Hetero pasi sem lehetett, mert nagyon rájátszott az az említett alany, akinek be is szóltak. Tipikus b*. Tudom mit láttam, már idegesít, hogy semmiről sem tudsz és itt pattogsz mióta, hogy hetero pasik voltak. Ilyen viselkedéssel a bvzik közül is kevesen mernek kimenni az utcára.
# 19 teljesen egyetértek veled.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!