Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy melegként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy melegként utálom a meleg férfiak egy részét?

Figyelt kérdés
Engem néha elszomorít, amit látok. Olyanokat láttam ma, hogy férfiak voltak női ruhába, női mini ruciban, olyan szőrös lábbal, hogy még az ősembernek sincs olyan! Elkapott a hányinger, kár, hogy az ilyenek vállalják fel csak, a normálisak nem merik.:( És az ilyenek miatt utálják a normálisakat. ilyenek vonultak fel, utána meg ilyen zöld hajú szintén férfiak...? Most egyébként valami buzyfelvonulás volt itt Miskolcon? Mert ilyenekkel volt tele a főutca. Én kikaptam azt, hogy én sem vagyok különb, mint a homofóbok, ha utálom őket. De nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki transznemű, mert nem tehet róla. Van olyan barátom, aki transzi, de egy az egyben lánynak néz ki. De Női ruhában, szőrös lábbal hogy mehet ki egy férfi az utcára? Nem szégyelli magát?

2016. jún. 9. 18:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

# 8 Pedig hidd el, hogy ezek azok voltak. Egy hetero nem megy ki így a főutcára. Ráadásul a mozdulatuk is buzys volt, az említettnek be is szóltak, hogy mit képzel magáról, hogy néz ki? Az is lehet, hogy tényleg turisták voltak, nem hinném, hogy itthon az emberek így kimennének az utcára, főleg nem Miskolcon.

" kicsit elengedhetnéd magad, nem kell egyből bzizni mindenkit csak mert poénból felvesz egy zöld parókát, inkább húzd ki a karót a seggedből"

Hidd el, én melegként elég toleráns vagyok és próbálok lenni mindenkivel. De az ilyeneket felképelném biztos. Biztos, hogy nem hetero pasik voltak.. Tudom, hogy nem kellene magamat idegesíteni rajta, mert én nem vagyok ilyen, de az ilyenek leégetnek.

2016. jún. 12. 12:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
buzys?
2016. jún. 12. 13:24
 13/20 A kérdező kommentje:
ezen mit kell magyarázni?
2016. jún. 12. 15:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ha te meleg vagy akkor én ufó. "buzyfelvonulás" mi?
2016. jún. 12. 15:47
 15/20 A kérdező kommentje:
MIVAN?? Én igen, az vagyok. Meleg vagyok, nem buzzi..)
2016. jún. 12. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
mi olyat láttál amitől tuti biztos, hogy meleg voltak és nem egy bolondballagást vagy legénybúcsút láttál? vagy egy elvesztett fogadást?:D hetero férfi nem megy ki így utcára?:DDDDD dehogynem, jóval többször mint transzi
2016. jún. 13. 22:17
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem akarom magyarázni, buzzikvoltak. Tipikus buzzikk. Itt Miksolcon többször látni transzit egyébként, némelyik egész jól nézett ki.

Az említettnek meg hosszú volt a haja (sajátja), hátra volt fonva és ki volt sminkelve, de veszettül nézett ki. És még egy dolog, amin miatt szerintem valami vonulás fele volt, mert a fele nő volt(igazi). Gondolom leszbik. És volt néhány férfinek kinéző férfi is.

2016. jún. 13. 23:15
 18/20 anonim ***** válasza:
96%
miért nem akarod magyarázni? nagyon nehéz leírni hogy azért mert smároltak pl? gondolom semmi ilyen és csak egy sima baromkodást láttál mert semmi értelmessel nem indokoltad eddig, hogy miért voltak melegek... mert voltak velük nők is? aha. jó unalmas életed lehet, hogy ezen nekiállsz napokig nyomorogni-.- nem mindegy neked ki mit csinál?
2016. jún. 14. 00:10
 19/20 anonim ***** válasza:
7%

Hát felkell világosítsalak te a B*z*kat utálod és nem a melegeket. Azért van különbség...

Vagyis nálam nem egy és ugyan az, melegnek a normális saját neméhez vonzódó egyedeket mondom. B*z*nak a minden f**zt beveszek,és rosszindulatú vagyok, heterokra nyomulok, tipust mondom. És igen megvetem a rosszabbik fajtát, miattuk tartunk ott ahol tartunk. 26 évesen kb a korosztályom miatt mindenki általánosít ismerkedésnél. Hogy biztos én is egy r*b*nc vagyok a sok közül.

2016. jún. 15. 09:25
 20/20 A kérdező kommentje:

# 18 Nem is fogok neked magyarázkodni.

Nekem van unalmas életem?:D Szerintem meg neked, mert te idegesíted itt magad meg trollkodsz hetek óta. Elmondom még egyszer, legénybúcsú nem lehetett, mert fiú csapathoz ilyen esetben nem társulnak nők. Hetero pasi sem lehetett, mert nagyon rájátszott az az említett alany, akinek be is szóltak. Tipikus b*. Tudom mit láttam, már idegesít, hogy semmiről sem tudsz és itt pattogsz mióta, hogy hetero pasik voltak. Ilyen viselkedéssel a bvzik közül is kevesen mernek kimenni az utcára.

# 19 teljesen egyetértek veled.:)

2016. jún. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!