Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy melegként utálom a meleg férfiak egy
részét?
Figyelt kérdés
Engem néha elszomorít, amit látok. Olyanokat láttam ma, hogy férfiak voltak női ruhába, női mini ruciban, olyan szőrös lábbal, hogy még az ősembernek sincs olyan! Elkapott a hányinger, kár, hogy az ilyenek vállalják fel csak, a normálisak nem merik.:( És az ilyenek miatt utálják a normálisakat. ilyenek vonultak fel, utána meg ilyen zöld hajú szintén férfiak...? Most egyébként valami buzyfelvonulás volt itt Miskolcon? Mert ilyenekkel volt tele a főutca. Én kikaptam azt, hogy én sem vagyok különb, mint a homofóbok, ha utálom őket. De nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki transznemű, mert nem tehet róla. Van olyan barátom, aki transzi, de egy az egyben lánynak néz ki. De Női ruhában, szőrös lábbal hogy mehet ki egy férfi az utcára? Nem szégyelli magát?
Szerintem az egy banda volt es poénbol szaladgaltak ugy az utcan
2016. jún. 9. 18:30
3/20 anonim válasza:
Igénytelenség :)
Teljesen mindegy milyen nemű, milyen szexualitású.
Az ilyet szembesíteni kellene a nagyképernyős tükrével, pislogjon már bele picit :)
Szót sem érdemelnek :)
N.
2016. jún. 9. 18:30
4/20 anonim válasza:
LOL
Csak mert valaki más is meleg, nem kell őt egyből szeretni.
Szerinted a heterók imádnak minden heterót és csak ez alapján határozzák meg hogy kit szeretnek/utálnak?
Nem. Ne is legyen szerintem semmilyen ilyen fajta "törzsi" tömörülés, hogy két melegnek mindig össze kell tartania.
A legtöbb heteró embernek sem csak annyi identitása van, hogy "ő heteró", úgyhogy az lenne egészséges ha a legtöbb meleg sem csak az alapján határozná meg magát vagy hogy milyen szubkultúrában vesz részt, hogy ő meleg.
24/F, meleg
2016. jún. 9. 18:55
5/20 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ez ilyen vonulgatás jellegű volt, ott egy csoportba tömörültek. Az ilyet jól pofán kellene bäszni, ha nem tudja hogyan kell kinézni.:D
2016. jún. 9. 19:32
6/20 anonim válasza:
most komolyan, ennyire borzalmasan zavar? :D kit érdekel? :D
2016. jún. 9. 20:44
7/20 anonim válasza:
ki mondta, hogy melegként az összes meleget szeretned kell és azonosulnod vele? hetero férfi se visel minden nőt
2016. jún. 10. 09:57
8/20 anonim válasza:
egyébként meg nem értem ez hogy jön ide? mitől voltak melegek? lehet miskolcon nem mindenapos, de én pesten élek és kb tavasszal, nyáron nem lehet úgy kimozdulni, hogy ne látnék ilyen fiú csapatokat...nem melegek csak legénybúcsúznak a legtöbb esetben vagy egy rakás külföldi turista.. én jót nevetek rajtuk:D kicsit elengedhetnéd magad, nem kell egyből bzizni mindenkit csak mert poénból felvesz egy zöld parókát, inkább húzd ki a karót a seggedből
2016. jún. 10. 10:05
9/20 anonim válasza:
Nem egy bolondballagást vagy legénybúcsút láttál?
Nálunk is olyan volt érettségi előtt, hogy a fiúk beöltöztek női cuccokba és fotózták őket. Jókat röhögtünk, de a srácok barátnői sipítoztak az undortól.
2016. jún. 12. 11:51
10/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen ez érdekes, hogy melegként én ezt undorítóbbnak tartom, mint a hetero fiúk.
Lehet azért is undorodtak ettől a csajok, meg mi melegek is, mert hasonló az ízlésünk. Mondjuk nekem nincs bajom egy olyan meleg fiúval, aki szimplán lányos vagy transzi, de az ilyentől hányok, ami női ruhát vesz fel, de lerí róla simán, hogy férfi olyan férfias feje is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!