Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves melegként ciki ha még nem volt kapcsolatom?
Köszönöm a két pozitív választ
A harmadikohoz meg nem fűzök semmit
Én amúgy felfelé pontoztam a 3-as válaszolót.
Kellemetlen volt a megnyilvánulása, de valahol igaza van. Onnantól kezdve, hogy valaki homoszexuális, mi értelme olyasmiről beszélni, hogy mi ciki, meg mi nem? xD
Az én véleményem az, hogy valahol kellemetlen helyzet párkapcsolat nélkül élni, de még mindig inkább ez, minthogy végigmenj Magyarország összes homokos pasiján 16-18 éves korod között.^^
Ha valaki meleg még nem jelenti feltétlen, hogy végigmegy 16-18 éves kora között mindenkin. Persze, vannak ilyenek. De ha belegondolsz, akkor a hetero fiúk/lányok között nincsenek olyanok, akik fűvel-fával basznak? Ne álszenteskedjünk már, kérlek!
És az a nagy helyzet, hogy az a ciki, hogy itt tart az ország bizonyos részének agyi szintje, hogy gáznak tartja, ha valaki meleg. Ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és nem azzal, hogy ki kit szeret, meg, hogy ki kivel mit csinál a négy fal között, talán előbbre is jutnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!