Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ciki ha 15 évesen még nem volt kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam csúnya lánynak, meg tudok is olyan fiúról akinek tetszek, de azok se nyitnak. Meg egyszerüen még nem találkoztam olyan fiúval akivel szívesen járnék vagy ilyesmi... Csak azért zavar ez, mert körülöttem meg mindenkinek van kapcsolata. Szerintetek ez még normális? még csókolózni se csókolóztam.2015. nov. 26. 17:46
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. 15 éves fiú vagyok és nekem sem volt még semmilyen párkapcsolatom. Nem ciki, jobb ha igaziak a párkapcsolatok és nem csak azért vannak hogy menőek legyünk...ettől nem leszünk menőek. Nem leszünk lúzerek se ha még nem volt kapcsolatunk.
2/10 anonim válasza:
UGYAN EZ van velem is.:D
+ én senkinek se tetszek bár nem vagyok csúnya.
Majd lesz ne aggódj:)
15l
3/10 anonim válasza:
nem az, sőt :)
én 17 vagyok, eddig egyetlen egy kapcsolatom volt :D nyáron jártunk. sose éreztem cikinek hogy nekem még csak ennyi volt, holott a velem egyidős lányok többségén már a fél város átment.
hidd el a fiúknak is sokkal jobban tetszik ez, mintha azt mondanád hogy már a fél városnak megvoltál :D
4/10 anonim válasza:
Hát ide is eljutottunk hogy ez ciki... Ha ez megnyugtat én 16 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm és cseppet sem érzem emiatt kellemetlenül magam, sőt egyedinek érzem magam és az a fontos hogyha van egy ilyen egyedi tulajdonságod akkor ne szégyelld hanem legyél rá büszke! Nincs semmi jó abban ha az ember átlagos ;)
5/10 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok kérdező :D Igaz, most van egy srác, aki tetszik nekem, de tudom, hogy ebből úgysem lesz semmi...
6/10 anonim válasza:
Nem volt kapcsolatod, még nem is csokoloztál de 15 évesen remélhetöleg már sokan végigmentek rajtad csak, hogy ne legyen már ciki.
7/10 A kérdező kommentje:
6/6 szerintem nem adtam arra okot, hogy így válaszolj erre. Csak azért kérdeztem, mert nem tudtam mi a véleménye erről a többi embernek és jól estek az eddigi válaszok köszönöm :)
2015. nov. 26. 18:17
8/10 anonim válasza:
Nekem sem volt meg pasim es egyáltalán nem ciki :))
15/L
9/10 anonim válasza:
Szerintem se ciki. Talán a fiúknál számít, de nálunk lányoknál nem a mennyiség hanem a minőség a lényeg. Ráadásul nem lenne jobb ha egy érettebb fiúval érettebb fejjel csattanna el az első csók?:)
10/10 anonim válasza:
Ez nem ciki...Majd lesz amikor lesz. Nem kell a többieket nézni. Még nekem se volt normális kapcsolatom 18/l XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!