Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek melegként szexuálpszichológus?
csak megsúgom hogy melegek mindenütt vannak.
sportolók, orvosok, fizikusok, tanárok, cég vezetők (nagykutyák) stb. között is vannak melegek!!!! csak ugye semelyikünk sem az aminek mutatja magát.
Az a baj, hogy a 3 szexuális beállítottság közül, vagy hogy is mondjam a melegség csaka második.
Mindneki volt meleg.
Nem kell ezt szégyellni, valakinél napok, valakinél hetek, valakinél hónapok, évek ez a szakasz.
Csak ott kezdődik a baj, hogyha azt hisszük, ez már a végleges állapot, és nem teküitünk át a másik nemre !
Elmondanád nekem, hogy honnan a jó istenből lenne fogalmad mondjuk egy heteroszexuális pár problémáiról, mikor egész életedben csak más férfiak seggét túrod - vagy ők a tied? :)
Jaaa, szakirodalomból? Azt én is el tudom olvasni, sőt, el tudom mondani neked, hogy mi van odaírva.
"Elmondanád nekem, hogy honnan a jó istenből lenne fogalmad mondjuk egy heteroszexuális pár problémáiról, mikor egész életedben csak más férfiak seggét túrod - vagy ők a tied? :)
Jaaa, szakirodalomból? Azt én is el tudom olvasni, sőt, el tudom mondani neked, hogy mi van odaírva."
Miért egy orvos, akinek soha nem volt rákja, honnan tudja, hogy kell kezelni a rákos betegeket???
Jaaa, szakirodalomból? Azt én is el tudom olvasni, sőt, el tudom mondani neked, hogy mi van odaírva.
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!