Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyedülálló melegként ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló melegként ti kiköltöznétek Németországba?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor Németország melyik tartományába mennétek? Nem tudom eldönteni, hogy nem lenne e jobb egy másik meleggel együtt menni.

2016. jan. 20. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj emiatt. Én például két év múlva megyek. Ha addig lesz komoly kapcsolatom, akkor vele. Ha nem, akkor pedig egyedül :)

Gondolom elég jól beszéled a német nyelvet.

21/F

2016. jan. 20. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Munkád van?

Állásajánlat?

Mert b*szod elég durva ha neked ezen múlik a kiköltözés :D

2016. jan. 20. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Előzőhöz hasonlóan én is úgy gondolom, hogy nem a szexualitásom az elsődleges szempont, hogy hova költözzek...
2016. jan. 20. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kimennék, bár nekem kevés a napsütés(itthon is). Gondolj bele, ott meg lehet élni a munkádból, bármi legyen az...bár wécéket nem szívesen takarítanék.:D De gondolom kapcsolataid meg egyebek megvannak a kiköltözéshez. Nem tudom, h ezzel csak én vagyok e így, de a németek nagyon kedvesek és melegszívűek. Én szívesen kimennék veled, de én még tanulok sajnos és a németet is csak töröm.
2016. jan. 20. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Melegként legjobban Kölnben, vagy Berlinben éreznéd magad (sok meleg él ezekben a városokban). Az, hogy egyedül mész nem baj, pont amiatt, mert a melegközösségek minden városban elég összetartóak. Sokkal fontosabb az, hogy beszéld valamennyire a nyelvet. Sok sikert neked!
2016. jan. 22. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

Lol, bammeg, neked a szexuális beállítottságod tűnik a legfontosabb tényezőnek?

Nyelvtudás, szakma, induló tőke megvannak? Komolyan az a legfontosabb, hogy meleg vagy? Hány éves vagy, tizenhat?

2016. jan. 30. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!