Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisból válhatok heteroszexuálissá?
Hát ez röhej. Senki nem lázadna olyannal hogy ő meleg.
Ha valaki nem meleg akkor nem lehet rávenni és magától sem fog úgy tenni. Egy meleg viszont tudja játszani a heterót mivel az id*óta társadalom szerint a férfi-női páros a normális,mindenhol ezt próbálják belénk nevelni. Nem csoda hogy a melegek próbálnak engedni a nyomásnak és heteró kapcsolatba kezdenek,de ők legbelül szenvednek.
Képeken meg a barátai szerint boldog :)
Igaz, a lányt megfogta kb egy hét alatt. Valami szűz csajszi, elég kövérkés és asszwm 7-8 évvel fiatalabb nála :)
Jaj hát könnyű megjátszani a boldogságot.. Rajtam pl senki nem vette észre azt amikor depresziós voltam,meg is lepődtek mikor orvoshoz kezdtem járni. Egy csomó depressziós,homoszexuális,stb. megjátsza hogy boldog.
1 másik példa a szomszédomba lakott 1 házaspár voltak gyerekek is,boldognak tűntek a férfi is,de aztán lebukott hogy félrejá egy pasival! Mint később kiderült csak kényszerből jött össze nővel,mert félt hogy elítélnék. Azóta is a pasijával van.
Nem! Ne dőlj be annak, hogy erős hittel sikerülhet meg stb., olyan ez, mintha nekem nem tetszene hogy barna a szemem, s azért imádkoznék, hogy inkább legyen kék. :)
Aki "heteró lett", annál két dolog történhetett:
-vagy olyan erősen erre irányítja a gondolatait, hogy képes elhitetni magával, hogy ő már nem meleg, holott ez nem egy pszichológiai, hanem BIOLÓGIAI dolog. Ha minderre rájön a környezet hatása, mások rábeszélése, akkor meg aztán végképp. Így az illető akár megházasodni is képes nővel, s abban a tudatban él, hogy már ő ebből "megszabadult", holott nem.
-másik eset, mikor a "kigyógyult" eleve biszexuális, így a nőkhöz való vonzalmát veszi elő, a másikat pedig elnyomja
Ezeken én magam is átestem, 1 évig töretlen hittel csak ezért imádkoztam, hogy változzak heteróvá, s megtettem ezért mindent, de sajnos ilyen nincs. Fölöslegesen 1 év elúszott az életemből, ne essen senki ebbe az önámításba, ez a tanácsom.
Az ex-gay vagy exodus mozgalom (exodus movement) nemzetközi mozgalom, amely olyan csoportokból áll, amelyek célja a homoszexuális vagy biszexuális szexuális irányultság heteroszexuálissá változtatása, valamint hogy önsegítő csoportok révén támogatást nyújtsanak olyan, elsősorban vallásos (leginkább keresztény, ritkábban zsidó, muszlim) embereknek, akik számára a homoszexuális életforma elfogadhatatlan, ezért önmegtartóztató életformát választanak, vagy heteroszexuális életre szeretnének áttérni.
Az Exodus mozgalom alapító tagjai és vezetői (Michael Busse, Darlene Bogle és Jeremy Marks) 2007-ben formálisan bocsánatot kért a szervezet által kezelt összes LMBT embertől. Elmondásuk szerint tévedtek, amikor 30 évvel ezelőtt azt hitték, hogy a homoszexualitás bűn és megalapították mozgalmukat. Kezeléseikkel csak ártottak, depresszióba és öngyilkosságba hajszoltak embereket, családokat tettek tönkre. Ugyanakkor a 30 év alatt egyetlen olyan emberrel sem találkoztak, akit sikerült volna "átnevelni" heteroszexuálissá. Darlene Bogle úgy fogalmazott: „nem a szexuális orientációt kell gyógyítani és megváltoztatni, hanem a társadalomban és vallásban elterjedt gyűlölködést, ami sérti a homoszexuális embereket és családjaikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!