Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisból válhatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisból válhatok heteroszexuálissá?

Figyelt kérdés
Minden vágyam, hogy végre engem is úgy kezeljenek, mint a hetero ismerőseimet. Egy ismerősöm a pszichológusa segítségével elvileg hetero lett, de nem tudom, hogy ez csak látszólagos dolog-e igazából, ő is önértékelési problémákkal küzdött. Tehát sikerülhet, vagy tényleg saját magunk megerőszakolása-e ez, ami később úgyis kijön?

2016. jan. 3. 16:12
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez röhej. Senki nem lázadna olyannal hogy ő meleg.

Ha valaki nem meleg akkor nem lehet rávenni és magától sem fog úgy tenni. Egy meleg viszont tudja játszani a heterót mivel az id*óta társadalom szerint a férfi-női páros a normális,mindenhol ezt próbálják belénk nevelni. Nem csoda hogy a melegek próbálnak engedni a nyomásnak és heteró kapcsolatba kezdenek,de ők legbelül szenvednek.

2016. jan. 3. 16:39
 12/60 A kérdező kommentje:

Képeken meg a barátai szerint boldog :)

Igaz, a lányt megfogta kb egy hét alatt. Valami szűz csajszi, elég kövérkés és asszwm 7-8 évvel fiatalabb nála :)

2016. jan. 3. 16:42
 13/60 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hát könnyű megjátszani a boldogságot.. Rajtam pl senki nem vette észre azt amikor depresziós voltam,meg is lepődtek mikor orvoshoz kezdtem járni. Egy csomó depressziós,homoszexuális,stb. megjátsza hogy boldog.

1 másik példa a szomszédomba lakott 1 házaspár voltak gyerekek is,boldognak tűntek a férfi is,de aztán lebukott hogy félrejá egy pasival! Mint később kiderült csak kényszerből jött össze nővel,mert félt hogy elítélnék. Azóta is a pasijával van.

2016. jan. 3. 16:46
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
2016. jan. 3. 16:49
 15/60 anonim ***** válasza:
2016. jan. 3. 16:53
 16/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Ne dőlj be annak, hogy erős hittel sikerülhet meg stb., olyan ez, mintha nekem nem tetszene hogy barna a szemem, s azért imádkoznék, hogy inkább legyen kék. :)

Aki "heteró lett", annál két dolog történhetett:

-vagy olyan erősen erre irányítja a gondolatait, hogy képes elhitetni magával, hogy ő már nem meleg, holott ez nem egy pszichológiai, hanem BIOLÓGIAI dolog. Ha minderre rájön a környezet hatása, mások rábeszélése, akkor meg aztán végképp. Így az illető akár megházasodni is képes nővel, s abban a tudatban él, hogy már ő ebből "megszabadult", holott nem.

-másik eset, mikor a "kigyógyult" eleve biszexuális, így a nőkhöz való vonzalmát veszi elő, a másikat pedig elnyomja

Ezeken én magam is átestem, 1 évig töretlen hittel csak ezért imádkoztam, hogy változzak heteróvá, s megtettem ezért mindent, de sajnos ilyen nincs. Fölöslegesen 1 év elúszott az életemből, ne essen senki ebbe az önámításba, ez a tanácsom.

2016. jan. 3. 18:23
 17/60 A kérdező kommentje:
Sosem volt eddig nővel, elmondása szerint nem is izgatták. De aztán lehet végig bi lett volna? De úgy tudom, ha valaki bi, akkor sem tudja a másik énjét elnyomni.
2016. jan. 3. 18:26
 18/60 anonim ***** válasza:
68%
#1 Előbb ugrok le egy szakadékba mint hogy higyjek abban a nem létező hülyeségben!
2016. jan. 3. 19:32
 19/60 anonim ***** válasza:
100%

Az ex-gay vagy exodus mozgalom (exodus movement) nemzetközi mozgalom, amely olyan csoportokból áll, amelyek célja a homoszexuális vagy biszexuális szexuális irányultság heteroszexuálissá változtatása, valamint hogy önsegítő csoportok révén támogatást nyújtsanak olyan, elsősorban vallásos (leginkább keresztény, ritkábban zsidó, muszlim) embereknek, akik számára a homoszexuális életforma elfogadhatatlan, ezért önmegtartóztató életformát választanak, vagy heteroszexuális életre szeretnének áttérni.

Az Exodus mozgalom alapító tagjai és vezetői (Michael Busse, Darlene Bogle és Jeremy Marks) 2007-ben formálisan bocsánatot kért a szervezet által kezelt összes LMBT embertől. Elmondásuk szerint tévedtek, amikor 30 évvel ezelőtt azt hitték, hogy a homoszexualitás bűn és megalapították mozgalmukat. Kezeléseikkel csak ártottak, depresszióba és öngyilkosságba hajszoltak embereket, családokat tettek tönkre. Ugyanakkor a 30 év alatt egyetlen olyan emberrel sem találkoztak, akit sikerült volna "átnevelni" heteroszexuálissá. Darlene Bogle úgy fogalmazott: „nem a szexuális orientációt kell gyógyítani és megváltoztatni, hanem a társadalomban és vallásban elterjedt gyűlölködést, ami sérti a homoszexuális embereket és családjaikat.

2016. jan. 3. 19:54
 20/60 A kérdező kommentje:
Update: hagyom a pszichológust, az említett srácot is látták mostanában meleg szórakozóhelyen, szóval halott ügy..
2016. jan. 3. 22:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!