Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátomnak segítettem költözni, és többen ott voltunk az ismerősei közül, az egyikük pedig bejelölt, elkezdtünk beszélgetni, és feldobta, hogy készít nekem vacsorát, borozunk, és örülne ha utána nála aludnék, mire véljem ezt a meghívást?
Azért fura, mert nem tudtam, hogy tudja, hogy meleg vagyok, a barátom, akinek segítettem költözni nyilván tudja, mert neki már rég elmondtam :D
A másik ami furcsa, hogy alig beszéltünk pár szót élőben, és elég hamar felvetette ezt a randi ötletet messengeren, pedig semmi arra utaló jelet nem láttam tőle élőben, vagy akár messengeren beszélgetés közben (a meghívást kivéve), hogy bejönnék neki.
Pedig elég egyértelmű mit szeretne! 😛 Nyilván ismerettségi körben, (ahol nem mindenki meleg) érthető, hogy visszafogottabb és nem ad elsőre egyértelmű jeleket. Itt most csak rajtad áll hogyan tovább!
Anno én is így ismertem meg az exemet. Egy összejövetelen találkoztunk, aztán a lakásomon már “könyörgött”, hogy b.sszam meg. Ne zárkózz el ha kölcsönös a szimpátia!
Ez nem randi! Ahogy te írod
Meg akar kettyinteni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!