Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm bemutatott egy pasinak, amikor hétvégén elmentünk bicikli túrázni, utána pedig rám írt, elkezdtünk beszélgetni, és elhívott magához vacsorázni, úgy, hogy ott is aludhatok, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Mármint nem tűnik olyannak aki megakadna dugni, mert nem célozgatott rá, ha én céloztam rá, akkor sem reagálta le, tényleg olyannak tűnik, mint aki csak megakar ismerni.tegnap 22:11
2/5 anonim válasza:
110% biztos lehetsz benne hogy megakar dugni, és meg is fog próbálni
3/5 anonim válasza:
Síkosító legyen nálad! Ha punciba is csináljátok, akkor koton is.
4/5 Eric Griffin válasza:
🤣🤣🤣 miért célozná arra hogy meg akar dugni, ha már megtetted helyette ezt? Tudja hogy dugni akarsz, nyilván meghív. Téged jó nehéz lehet megvezetni... ja, nem.
5/5 Eric Griffin válasza:
Nem láttam a témát. Akkor mindegy. Bár ha tudja rólad, hogy meleg vagy, és ő is az, akkor ugyanúgy él amit mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!