Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm bemutatott egy pasinak, amikor hétvégén elmentünk bicikli túrázni, utána pedig rám írt, elkezdtünk beszélgetni, és elhívott magához vacsorázni, úgy, hogy ott is aludhatok, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Mármint nem tűnik olyannak aki megakadna dugni, mert nem célozgatott rá, ha én céloztam rá, akkor sem reagálta le, tényleg olyannak tűnik, mint aki csak megakar ismerni.nov. 18. 22:11
12/17 anonim válasza:
Tuti lesz ott minden de a te döntésed. Engem is közös ismeretség után vittek el ráadásul ketten voltak dugtak szoptattak aztán még három évig használták nem bántam meg. ffi Cegléd.
13/17 anonim válasza:
Tudom, hogy itt mindenki már mondogatja, hogy ebből mekkora szex lesz, de amúgy nem feltétlenül. Lehet én vagyok csak konzervatív, de én pl. szeretem először egy kicsit megismerni a másikat, mielőtt lefekszünk. És volt már, hogy felhívtam magamhoz valakit minden hátsó szándék nélkül.
14/17 ZOLEEJOKER válasza:
Nem kell rögtön a jóra gondolni...!!!De az is lehet,hogy ha voltál már az ismerősöddel,akkor lehet hogy szendvicsezni
szeretnének Veled,úgy hogy Te leszel a"töltelék"(Quimby) előlről-hátulról...Finom az,ha valaki ki akarja próbálni!!!
Én élveztem NAGYON amikor így jártam. Csak akkor lepődtem
meg amikor az első közös élvezet után cseréltek, és még kétszer cseréltünk...!!!Mindenki mindenhogy,mindent...Még fiatal voltam bírtam!!!Ma már egy csere is elég lenne!!! 😛😋😜🤪😍
15/17 anonim válasza:
14 hasonló képpen jártam én is nem bántam meg 😄
16/17 A kérdező kommentje:
Tényleg megakart dugni, de nem akart óvszert használni, így természetesen nem engedtem, azóta mindennek elhordott és tiltott mindenhonnan :D
dec. 1. 15:12
17/17 anonim válasza:
Ha csupán ezért képes volt elhordani mindennek akkor már eleve nem lehetett komplett az ürge. Jobb is, hogy nem lett belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!