Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisból válhatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisból válhatok heteroszexuálissá?

Figyelt kérdés
Minden vágyam, hogy végre engem is úgy kezeljenek, mint a hetero ismerőseimet. Egy ismerősöm a pszichológusa segítségével elvileg hetero lett, de nem tudom, hogy ez csak látszólagos dolog-e igazából, ő is önértékelési problémákkal küzdött. Tehát sikerülhet, vagy tényleg saját magunk megerőszakolása-e ez, ami később úgyis kijön?

2016. jan. 3. 16:12
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sikerülhet, ha elég erős a hited! Járj templomba, a mi gyülekezetünkben van egy ilyen csoport csak pár fő igaz, de van akinek már sikerült!
2016. jan. 3. 16:15
 2/60 anonim ***** válasza:
94%

Nem lehetsz heteró! Max elnyomhatod magadban,de ez csak egy ideig működhet és szenvedni fogsz. Ne akarj magadnak rosszat.Tudom,hogy nehéz melegként élned és hogy másképp kezelnek,de ne akarj magadnakk ilyennel szenvedést okozni. A melegség nem betegség vagyis semmilyen orvos,kuruzsló,mágus nem tud rajtad segíteni.

Próbáld elfogadni magad! Vannak országok amik toleránsabbak,ha gondolod költözz el és ott normálisan fognak kezelni.

Abszolút sajnálom hogy a melegeknek el kell költözniük akkor ha akarják ugyanazokat a jogokat mint a heterók,de ilyen országban élünk.

2016. jan. 3. 16:16
 3/60 anonim ***** válasza:
100%
AZ kamu,hogy ha elég erős a hited legyőzheted! Nem lehetsz heteró.
2016. jan. 3. 16:17
 4/60 anonim ***** válasza:
2016. jan. 3. 16:19
 5/60 A kérdező kommentje:

Akkor az is kamu lenne, hogy az ismerősöm egy hónap alatt hetero lett?

Bár lehet elég feltűnő, hogy kb. Egy hét után kirakta minden fórumra, hogy milyen boldog a csajával....nem tudom.

2016. jan. 3. 16:25
 6/60 anonim ***** válasza:
92%
Elnyomja magában a melegségét,vagy eleve biszexuális volt. De ha a melegségét elnyomja,akkor majd fog ő szenvedni,meg titokban félre járni pasikhoz.
2016. jan. 3. 16:28
 7/60 A kérdező kommentje:
Huszon x éves koráig még csak rá sem nézett nőkre, és mindig szenvedett, hogy nincs semmiféle vonzalma irántuk. Pont ilyen vagyok én is, valamit tudhat az a pszichologus.
2016. jan. 3. 16:32
 8/60 anonim ***** válasza:
100%
... Hát ha feleslegesen kiakarsz dobni egy csomó pénzt akkor hajrá. Most komolyan ha lenne rá működő módszer,akkor szerinted nem használnák ki? Sok ember szenved a melegsége miatt de elfogadják,mert nincs más választásuk.
2016. jan. 3. 16:35
 9/60 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nincs.

Lehet, hogy valakinek sikerül rávennie valahogy valami csoda folytán, hogy elnyomjad de lelkileg előbb utóbb egy roncs leszel és tönkremész kb.

Ha neked ez megéri :)

2016. jan. 3. 16:36
 10/60 A kérdező kommentje:
Ezen parázom. Valahol belül érzem, hogy az ő boldogsága is kamu. Valami olyasmire jöttek rá a pszichologusával, hogy ő mindig is hetero volt, csak lázadt a homoszexualitásával...lehet röhej..
2016. jan. 3. 16:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!