Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezhet olyan, hogy leküzdött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy leküzdöttem a melegséget?

Figyelt kérdés

Kb. 16 éves koromban szerettem először bele fiúba, azelőtt lányokkal próbáltam randizni, noha soha nem éreztem olyan természetesen magam mint amikor fiúkkal próbáltam ezt tenni. Mostanra azonban, mintha úgy érezném, sikerült jobban megismernem a lányokat, és annyira átértékelnem a belső értékrendem, hogy eddig soha nem érzett vonzalom alakult ki bennem lányok felé, és meg sem fordul a fejemben a korábban imádott, mindennapos gondolat, hogy egy fiúval jöjjek össze. Érhet a világon olyan hatás amely tényleg képes erre?

A legrosszabb félelmem, hogy akik melegként ismertek meg és fogadtak el, most mind azt hiszik majd hogy vagy megjátszom magam, vagy akkor régen hazudtam nekik. Pedig egyik sem igaz! Már nem értem magam.

2015. dec. 21. 02:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
A melegséget nem lehet leküzdeni, ez biológia-genetikai öröklött dolog a szervezetben. Ezt sokan kutatják ma is.
2015. dec. 28. 19:04
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltottál át, csak most ilyen periodusod van. Ez még könnyen alakulhat, most nők, később férfiak.
2016. jan. 28. 13:32
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Még nem olyan régi a kérdés, hátha nézed kérdező.

Figyelj, annyit tudok mondani, hogy az én barátaim nem botránkoztak meg, sőt, örültek, hogy végre eszemnél vagyok, mert amit a férfi nemmel műveltem, egy kicsit beteges volt. Szóval simán felvállaltam, hogy csajom van, végre! Ez olyan dolog, amit magadban le tudsz rendezni, akkor simán megszakítottam minden meleg ismerősömmel a kapcsolatot és szinte új életet kezdtem.

De! Tartott alig kilenc hónapig...

Szóval rájöttem, hogy ezt akárhogy rendezed le magadban, a fiúzást csak ideiglenesen zárod el magadban és ezt én sem hittem el akkor senki fia-borjának.

Most már tudom, hogy biszex vagyok, aki jobban húzódik sajnos a férfiakhoz, a csajozást meg elhamarkodtam (erre rájátszott a hivatásom is, talán azt akartam, hogy teljesértékű legyek és hogy megfeleljek önmagamnak) ezért simán kinyírtam a meleg énemet. No de az mindig feltámad!

Nem mondom, hogy nálad is így lesz, de 90%, hogy igen. Míg csajozol, élvezd ki, aztán ha érzel egy kis vágyat a saját nem iránt, jobb ha lelépsz, különben csak a depresszió marad neked és a bújkálás.

24/F

2016. jan. 31. 00:56
 34/35 A kérdező kommentje:

Utolsó (00:56-os): külön köszönöm, hogy ezt leírtad. Ez talán a leghasznosabb válasz volt számomra, amit eddig ezen az oldalon olvastam.

Az igazság az, hogy nem voltam képes megmaradni ezen az úton. Ahogy te is írtad, pontosan én is már beteges végletekig elmentem a saját nememhez való vonzódás terén, és noha rendkívül eltökélt, magabiztos és boldog voltam hogy megannyi év után végre talán visszatértem a régi "normális" önmagamhoz, eltelt egyetlen hónap...és az egész összeomlott. Képtelen voltam elhallgattatni, eltörölni magamban a fiúk iránt érzett, olykor igen mély szerelmet/vonzódást...sajnos keményet koppantam amikor megéreztem, hogy nem tudom egy lányban megtalálni azt, ami egy fiúban számomra természetesen megvan...

2016. jan. 31. 01:25
 35/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki másnak is, aki hozzászólt ehhez a témához. Tanulságos volt olvasgatni őket. Sajnos be kell lássam, ez tényleg nem ilyen egyszerű.
2016. jan. 31. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!