Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezhet olyan, hogy leküzdött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy leküzdöttem a melegséget?

Figyelt kérdés

Kb. 16 éves koromban szerettem először bele fiúba, azelőtt lányokkal próbáltam randizni, noha soha nem éreztem olyan természetesen magam mint amikor fiúkkal próbáltam ezt tenni. Mostanra azonban, mintha úgy érezném, sikerült jobban megismernem a lányokat, és annyira átértékelnem a belső értékrendem, hogy eddig soha nem érzett vonzalom alakult ki bennem lányok felé, és meg sem fordul a fejemben a korábban imádott, mindennapos gondolat, hogy egy fiúval jöjjek össze. Érhet a világon olyan hatás amely tényleg képes erre?

A legrosszabb félelmem, hogy akik melegként ismertek meg és fogadtak el, most mind azt hiszik majd hogy vagy megjátszom magam, vagy akkor régen hazudtam nekik. Pedig egyik sem igaz! Már nem értem magam.

2015. dec. 21. 02:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
17%
Tehát a Bibliában nem kellene hinni, hanem inkább a te mekegésednek? Na ne röhögtess. Ki vagy te? Nem veszed észre, hofy csak a homokosok bizonygatják főleg saját maguknak, hogy normális amit csinálnak? Minél inkább erőltetik ezt másokra, annál szánalmasabbak, és nyilvánvaló hogy legbelül te is tudod, hogy gáz amit csinálsz. A lelkiismeret fura dolog. Nem lehet elnémítani. Bármilyen hangosan is győzködöd magad.
2015. dec. 21. 14:27
 12/35 anonim ***** válasza:
66%
Ki dönti el hogy mi természetes? de látom bibiliahuszárokkal van dolgom.
2015. dec. 21. 14:33
 13/35 anonim ***** válasza:
86%

"Az aki természetesnek érzi azt, hogy meleg, az nem fogadja el saját, nemi hovatartozását."

Pont hogy elfogadta, miért az jobb lenne ha magára erőltetné heteróságot aztán lennének gyerekei, felesége de titokban férfiakkal kufircolna?

2015. dec. 21. 14:39
 14/35 anonim ***** válasza:
13%

Van abszolút normális. Amit te és hasonszörű társaid csinálnak, az nem normális. Gondolom te is tudod, hogy az egész ország elutasítja a homokosságot.

Alább kéne hagyni a lobbival és akkor ennyi támadás sem érne titeket.

2015. dec. 21. 14:51
 15/35 anonim ***** válasza:
65%
egész ország? megkérdezted az összes embert aki itt lakik? XDDD
2015. dec. 21. 14:55
 16/35 anonim ***** válasza:
56%
Nem elég hogy kimosták az agyad a keresztények, betegesen bizonyítani próbálod hogy neked van igazad mikor nem és hülyeségeket is írkálsz.
2015. dec. 21. 15:28
 17/35 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a 13%-od eléggé megmutatkozik abban, hogy mi a véleménye az embereknek rólatok :).
2015. dec. 21. 16:12
 18/35 anonim ***** válasza:
74%

Na jó itt a határ, komolyan egy magát kereszténynek valló ember hogy meri szembeállítani a kereszténységet és a Bibliát ezzel egyetemben a melegekkel?!

Holott ez a 2 nagyon nem zárja ki egymást.. és most idézheted nekem azokat a sorokat a Bibliából ami konkrétan leír dolgokat DE NEM SZÓ SZERINT kell azokat értelmezni, mint ahogy egyesek ezt rosszul teszik.. És hogy az Úr Ádámot és Évát teremtett ez evidens, nem vitatom viszont ezért NE MERD szembeállítani a melegséggel, mert hogy "nem természetes, beteg dolog". Komolyan remélem nem lesz gyereked akinek át tudod adni a benned levő gyűlöletet meg az elítélő képességed.. Igazi keresztény hozzáállás mondhatom.. GRAT!

Elárulom neked hogy NEM UTASÍTJA EL egy egész ország a melegséget ahogy ezt te le merted írni. Borzasztó hogy így gondolkodsz, remélem a homofóbiádból hamarosan KIGYÓGYULSZ, mert itt egyedül neked meg minden egyes ilyen baromságot írónak van szüksége erre aki szűklátókörű és mást nem tud tenni csak elítélni.

Jobb dolgod nincs mit másokat betegnek titulálni mikor NEM IS ISMERED őket?! És még te vagy felháborodva.. Lényeg a SZERETET egy ilyen kapcsolatban is és hogy boldog légy.. csupán ennyi nem több.. komolyan nem gondoltam volna hogy ilyen létezik még régebben, de nagyon nagyot tévedtem. Ez nem az a világ ahogy én elképzeltem még annó SAJNOS :(

Ajánlom nézd meg az Imák Bobbyért c. filmet az kifejezetten neked való és minden egyes hasonló gondolkodású egyénnek!! Csak kívánni tudom hogy térj jobb belátásra. Na szevasz!

Kérdező te pedig szerintem biszex lehetsz, megértem hogy nem érted magad.. énis voltam hasonló cipőben de ezt csak te tudhatod legbelül mit érzel. Ilyenkor nagyon sok érzés vívódik benned is.. majd meglátod hogy alakul ez a dolog. Lehet most ez egy ilyen periódus de ilyet hogy "leküzdöttem a melegséget" még nem hallottam meg ilyen nem is lehet, elképzelhető, hogy a tudtod nélkül eleve bi voltál. De mondom nem állítok semmit, mert ezt majd neked kell eldöntened (tudom nehezen, de meglátod majdcsak alakul valahogy..). Ha pedig mégse akkor fogadd el magad és ne légy bátortalan. No sok sikert és nemutolsó sorban boldog karácsonyt! :)

2015. dec. 21. 16:16
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem rég regisztráltam és ha ez alapján mondasz véleményt az már régen rossz. :DDD

2015. dec. 21. 16:31
 20/35 anonim ***** válasza:
56%
#19 *
2015. dec. 21. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!