Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezhet olyan, hogy leküzdött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy leküzdöttem a melegséget?

Figyelt kérdés

Kb. 16 éves koromban szerettem először bele fiúba, azelőtt lányokkal próbáltam randizni, noha soha nem éreztem olyan természetesen magam mint amikor fiúkkal próbáltam ezt tenni. Mostanra azonban, mintha úgy érezném, sikerült jobban megismernem a lányokat, és annyira átértékelnem a belső értékrendem, hogy eddig soha nem érzett vonzalom alakult ki bennem lányok felé, és meg sem fordul a fejemben a korábban imádott, mindennapos gondolat, hogy egy fiúval jöjjek össze. Érhet a világon olyan hatás amely tényleg képes erre?

A legrosszabb félelmem, hogy akik melegként ismertek meg és fogadtak el, most mind azt hiszik majd hogy vagy megjátszom magam, vagy akkor régen hazudtam nekik. Pedig egyik sem igaz! Már nem értem magam.

2015. dec. 21. 02:25
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Háát, ez így már elég komoly. Szerintem , sőt biztosan biszex vagy, de ezt a hirtelen "váltást" nem nagyon értem...f/m
2015. dec. 21. 02:30
 2/35 anonim ***** válasza:
17%

Nem létezik olyan hogy átállsz a másik oldalra stb stb..

Meg nincs is olyan hogy leküzdöd a melegséget..

Meleg vagy! és kész ezt fogadd el! Nem érdekes hogy mit mond a többi hülye ember és mit nem!

Hülye kérdés.

2015. dec. 21. 03:01
 3/35 anonim ***** válasza:
21%
#3 #4 Mikor a két hülye okoskodik, nincs jobb dolgotok?
2015. dec. 21. 10:45
 4/35 anonim ***** válasza:
29%
Az ilyen barmok egyáltalán miért válaszolnak a homoszex kategóriás kérdésekre??
2015. dec. 21. 10:59
 5/35 anonim ***** válasza:
12%
Már nem azért, de igaza van a 3-asnak és a 4-esnek. Ha a homoszexuális beálítottság lenne a normális, akkor egyikünk sem írna válaszokat ide és.. Ha az lenne a normális, akkor miért lennének nők?! Senkit nem áll szándékomban megsérteni, így elnézést kérek, ha valakit mégis sikerült megbántanom. Van egy vallási és egy evolúciós magyarázata is. A vallási: Isten Ádámnak Évát teremtette.. Nem egy férfit. Az evolúciós magyarázata: Az ánusznyílás NEM tágul izgalom hatására, szóval csak beleerőltetni tudod. És a kérdésre válaszolva.. Ha létezik olyan, hogy meleggé válsz, akkor létezik olyan is, hogy normális leszel.
2015. dec. 21. 11:27
 6/35 anonim ***** válasza:
30%
Attól hogy még lepontoztok nem fog valóságga vállni a sok brmság a bibliába, és nem is tudjátok bizonyítani hogy léteznek a benne lévő dolgok, ateisták sokkal értelmesebb emberek.
2015. dec. 21. 11:35
 7/35 anonim ***** válasza:
54%
8-as.. Ezért írtam evolúciós magyarázatot is, hogyha az egyik esetleg nem tetszik..
2015. dec. 21. 11:36
 8/35 anonim ***** válasza:
77%
Létezik ilyen is, miért fáj ez neked? attól hogy még azt állítod valamiről hogy beteg nem lesz az, mivel ez a dolog születésétől kezdve benne van, én nem tudnék pncit szeretni sehogyan sem, hidegen hagy nem izgat, ugye most jönne ez a kezelés dolog de az se használna, na meg egyesek emiatt lettek öngyilkosok, de én itt lezártam a vitát homofóbok úgyis meggyőzhetetelenek...
2015. dec. 21. 11:43
 9/35 anonim ***** válasza:
58%

Időpont ma 11:27

Az érvelésed hibás. Persze, hogy kihalna bármelyik populáció, aminek minden tagja homoszexuális, de a valóságban ez egy állandó 5-10% emberek és más állatfajok esetén egyaránt. (Tegyük félre a tényt, hogy léteznek biszexuálisok is.) Ennyi erővel természetellenes nőnek lenni, mert, ha egy populációnak minden tagja nő lenne, akkor kihalnának. Kész szerencse, hogy nem mindenki nő.

Szívesen meghallgatnám azt a bizonyos 'evolúciós' érvet is. (Legalábbis nagyon remélem, hogy nem az anális szex volt a titkos fegyver a tarsolyodban... heteroszexuális párok is gyakorolják a dolgot ugyanúgy, a homoszexuális párok közül pedig közel se mindenki. Arról már ne is beszéljünk, hogy a te fejedben nem léteznek leszbikusok.) Épp ma reggel hallgattam meg egy előadást Richard Dawkinstól, aki evolúcióbiológusként nem gondolja, hogy egy természetellenes vagy az evolúcióval bárhogyan is szembemenő dologról lenne szó. A gének továbbadása nem egyedenként működik. Előfordul, hogy egy egyed feladja a szaporodást annak érdekében, hogy a társait segítse. Így evolúciós magyarázat lehet a homoszexualitás hasznosságára, hogy így a homoszexuális egyed segíthet a testvéreinek vagy más családtagjának a gyerekeinek a felnevelésében. Másik magyarázat lehet, hogy egy bizonyos gén mellékhatása a homoszexualitás, ami bizonyos körülmények között fejti csak ki a hatását. Akárhogy is, a homoszexualitás NEM megy szembe az evolúcióval.

A sivatagi kecskepásztorok által írt vaskori szövegre pedig inkább nem is reagálok. Elég szomorú, ha te hiszel benne, hogy Ádám és Éva valódi, létező személyek voltak.

2015. dec. 21. 13:24
 10/35 anonim ***** válasza:
18%
Először is.. Ne támadd azt, hogy vallásos vagyok. Másodszor, a szíved mélyén te is tudod, hogy a homoszexualitás az nem természetes. Hiába próbálsz érveket felhozni az enyémekkel szemben. Tisztán és világosan írtam le mindent. Az aki természetesnek érzi azt, hogy meleg, az nem fogadja el saját, nemi hovatartozását. Félreértések elkerülése miatt, nincs bajom a melegekkel. Szíve joga minden embernek a szabadság. Mivel nem tudsz normális érveket felhozni az enyémek ellentétére, így a továbbiakban nem fogok reagálni a válaszodra.
2015. dec. 21. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!