Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy leküzdöttem a melegséget?
Kb. 16 éves koromban szerettem először bele fiúba, azelőtt lányokkal próbáltam randizni, noha soha nem éreztem olyan természetesen magam mint amikor fiúkkal próbáltam ezt tenni. Mostanra azonban, mintha úgy érezném, sikerült jobban megismernem a lányokat, és annyira átértékelnem a belső értékrendem, hogy eddig soha nem érzett vonzalom alakult ki bennem lányok felé, és meg sem fordul a fejemben a korábban imádott, mindennapos gondolat, hogy egy fiúval jöjjek össze. Érhet a világon olyan hatás amely tényleg képes erre?
A legrosszabb félelmem, hogy akik melegként ismertek meg és fogadtak el, most mind azt hiszik majd hogy vagy megjátszom magam, vagy akkor régen hazudtam nekik. Pedig egyik sem igaz! Már nem értem magam.
13%-os:
Azt a #19-et írhatnád alább is, mert ahogy látod, sorban törlik az undorító stílusban megírt kommentjeidet.
Ha jobban megfigyeled nem a 13%-od alapján mondtam véleményt, hanem csak arra mutattam rá hogy a 13%-od remekül tükrözi hogy mi a véleménye az embereknek arról a lobbiról, amit itt is előadsz.
Időpont ma 14:27
De hát nincsenek is érveid. :D Konkrétan ezeket írtad le: 1. Ha normális lenne, akkor mindenki az lenne 2. A bibliai teremtéstörténetre hivatkozol 3. Az ánusz nem tágul izgalom hatására. Ember, wtf? 1. Abba még nem gondoltál bele, hogy az a normális, hogy az egy része ilyen, a másik része olyan? Mint írtam az előbb van egy állandó 5-10% több ezer fajnál. 2. A bibliai teremtéstörténet megcáfolódott az evolúciós elmélettel. 3. Attól, hogy a te fejedben valamiért bizarr módon szorosan összetartozik a segglyuk a homoszexualitás, attól ez a valóságban közel sincs így. Az, hogy melegek kapcsán semmi másra nem tudsz gondolni csak az anális szexre, az rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. Először is, a melegeknek legalább fele alapból nem közösül análisan (tudod, leszbikusok). Aztán a férfiak között se szokott mindenki. Plusz ne felejtsük már el a HETEROszexuális párjainkat csak, akik bizony análisan is szexelnek.
Cáfold meg amit írtam az evolúcióról és akkor talán folytathatjuk a beszélgetést. A tudóstársadalom döntő többsége pedig bizony ezen az oldalon áll és erősen kétlem, hogy titkon mindannyian melegek lennének.
25:
Azért ne csúsztass, remélem nem az akarod ezzel kihozni hogy az egész tudóstársadalom elfogadja a homokosokat.
ma 22:45
Természetesen nem mindenki, de egyértelműen a többség. A tény, hogy szexuális orientációként tekintenek rá és nem parafíliaként önmagáért beszél.
25 (13%-os):
Nem unod még? Nagyjából 10 kommented lett kitörölve a minősíthetetlen, sértegető stílusa miatt.
tegnap 23:51
Ezzel azt akarod mondani, hogy szerinted a pszichológusok és a pszichiáterek szándékosan hamisítják a kutatásaiknak az eredményeit politikai nyomásra? A tudományos kutatások kulcsa az, hogy ellenőrizhetőek és megismételhetőek legyenek. Azokban az országokban, ahol a mai napig kriminalizálják a homoszexualitást, vallási és kulturális okokból teszik, nem pedig tudományos vizsgálatok eredményei kapcsán. Ezekben az országokban aztán nincs politikai nyomás a homofób tudósokon, miért nem írnak pár tanulmányt arról, hogy nekik van igazuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!