Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy fiú kell a lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú kell a lányoknak lehetne nagyon sok barátnője akkor mért lesz meleg?

Figyelt kérdés
Én sosem értetem hogy azok a fiúk akik nem csúnyák lehetne lehetőségük barátnőt találni de mégis melegek de miért?mert megértem azokat a fiúkat akikel nem állnak szóba a lányok mert nagyon csúnyák és nem kellennek egy lánynak sem akkor megértem hogy beb*zul és beprobálkozik a fiúknál mert már nagyon elvan keseredve és úgy van vele hogy lyuk lyuk.de azokat is megértem akik börtönben vannak és ott nincs lány és csak fiúval lehet szexuális életet élni és mikir kijön a börtönből addigra már olyan sokkat szexelt fiúval hogy már vonzodik is hozzájuk és meleg lett. De azokat a melegeket nem értem akiknek lehetne lehetőségük lányt dugni mégis a fiú popsi kell nekük

2015. dec. 9. 15:13
1 2 3 4 5 6
 51/58 Joe.38 ***** válasza:
0%
Aki b...u.z..inak születik nem vonzódik a lànyhoz. Ez van. Tegye ! Semmi gond.Ha beb..u..zul az egy rèteg kicsi rèteg nem.is tudom mekkor ? Te.erről beszèlsz ? Ok - fejtegessük ezt! Jó kèpű tehàt az ilyen lehetne lànnyal de mèg is a fiukat vàlasztja erről beszèljünk. Itt a gond az elején. Jó kèpű tehàt lehetne lànnyal. Azaz alapból feltètelezed ha jó kèpű akkor ragadnak a lànyok. No itt a bibi. Nem nem ragadnak. Vajna apó se jó kèpű mèg is ragadnak. Azaz a lànyoknak kevès az ha jö kèpű. Azaz jó kèpű az viszonylagos. Amit te annak tartasz lehet a lànyoknak nem az. Vagy , vagy a lànyoknak màs a.fontos vagy màs is. Lehet sőt biztos a lànyoknak vannak fontosabb kritèriumok. Erősen kihagytad így rossz alapokbol indulva rossz eredmèny jött ki , hogy a liberàlis vilàgban a nők a lànyok 12 èves korukig szeretnek önzetlenül. Ez egy tanulmàny. Utàna hol jobban hol kevèsbè èrdekből vagy èrdekből is. Hàny pàr nem vàlik mert egy a hàz. Ha elvàlnak nincs hovà költözni. Ergo csendben elvannak. Azaz sok nő a pènzt a vagyont is nèzi. Sőt ha nem akarja a nő lekötni magàt ès k.. u..rva lesz azt is azèrt főleg a pènz miatt teszi. Azaz 18 , 19 èves vagy 40 èves nő nap mint nap idegen pasikkal èlvezetből b..a..sz..ik ? Nem. A pènz a vagyon nagyobb vonzerő mint a jókèpűsèg. Ergo jókèpű is lehet megkeseredett. Az az be..b..u..zulhat. Azaz du..g..ni akar de a nòk a jókèpűvel is szoktak nagyon szemetek.lenni. Ergó pasiba spriccel. Èn hetero vagyok. Ismerem milyen szèpek a nők milyen szèp heszèdűek , kellemesek , jö illatúak milyen mosolygósak ès ez mekkora àtverès legtöbbször azaz àlca egy cèl èrdekèben ès szörnyen mocsok hazugok, àtverősek.
2015. dec. 10. 07:54
 52/58 anonim ***** válasza:
Ezt kicsit értelmetlenül írtad le…Van benne valami, de nem teljesen igaz.
2015. dec. 10. 15:37
 53/58 anonim ***** válasza:

ÚRAM ISTEN!

Te nagyon elmebeteg vagy.

sokan mondták már de nem fogodfel( de azért én is leírom) a homosexualitás nem választás kérdése.A biblia nem segit "kigyogyulni" mert nem betegség.Persze ha sokáig szajkoznak valamit akkor egy idő után elhisszük,vagy azt hazudjuk,hogy elhisszük,csk hagyjanak már békén.

Aki "kigyógyult" az pedig hazudott,valszeg eleve nem volt az,és így probál "isteni útra terelni" elveszett lekeket.

néha sikerül pl bigott vallásos scsaládokban,aztán lezs egy lekibeteg depressziós csávó aki hazudik:magának,a nőjének,a gyerekeinek,és a családjának. nem lehet bu-zi,sem öngyilkos hát él és szenved.

A csunyaságos rész is jó:a logikád enyhén szólva kikezdhető de mindegy.ha valaki csúnya akkor a pasik szemében autómatikusan széplesz...ahah szóval igazából csúnya az csak heteró lehet,amint sexualitást vált széplesz.

börtön:sokat sexel fiúkkal,és már vonzóik i hozzájuk.ezt még sosem hellottam,mindig egy a téma,hogy hány prostit fog felprobálni,és így dugja+úgy dugja őket...persze fiú prostira is értheti.

te beteg vagy.

2015. dec. 10. 18:26
 54/58 anonim ***** válasza:
Na inkább menj és nézz mesét...
2015. dec. 10. 18:53
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vicces, hogy a sok válaszoló felháborodottan oldalakat ír, hogy a kérdezőnek milyen kifacsart gondolkodása van. Csak azt kell észrevenni, hogy ez a kérdés abszolút provokatív, és kérdező, nagyon sajnállak, ha mindennapjaidban már csak ez az egy szórakozás jutott számodra...

De ilyen erővel legyél szíves és köss bele a szeplősökbe, a közel/távollátókba, a mozgássérültekbe, a kancsalokba, a dadogókba, és még sorolhatnám, mert köztudottak, hogy ezek sem "normálisak"...

Egyáltalán nem foglak én is kiosztani, azt már megtette előttem 6 oldalnyi meleg vagy homofil ember, és szerintem nagyjából az összeset lesz*rtad, reménytelen vagy, ez ellen nincs mit tenni, viszont ha van benned egy hangyafingnyi együttérzés is bárki felé, tedd meg, hogy hátralévő életedben nem mész emberek közé ;)

De ne aggódj, bejött ám a terved, hiszen itt GYK-n még egy életunt kisfiúcska/kislányocska sem tett ki provokatív kérdéseket "Just for fun" mert nem volt jobb dolga. Ettől te egyedi vagy, híres lettél, és bekerül a(z ugyebár anonim) neved a történelemkönyvekbe. Tényleg, nagyon eredeti, veregesd magad vállon érte :D

2015. dec. 10. 22:58
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

Skenyer, végre valaki összefoglalta a lényeget.

Pacsi.

2015. dec. 10. 23:13
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Fú, de korlátolt vagy te b+ kérdező.. :D
2015. dec. 10. 23:34
 58/58 anonim ***** válasza:
0%
a buzulás 100% elhalt lélek általi megszállás
2015. dec. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!