Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú kell a lányoknak lehetne nagyon sok barátnője akkor mért lesz meleg?
ÚRAM ISTEN!
Te nagyon elmebeteg vagy.
sokan mondták már de nem fogodfel( de azért én is leírom) a homosexualitás nem választás kérdése.A biblia nem segit "kigyogyulni" mert nem betegség.Persze ha sokáig szajkoznak valamit akkor egy idő után elhisszük,vagy azt hazudjuk,hogy elhisszük,csk hagyjanak már békén.
Aki "kigyógyult" az pedig hazudott,valszeg eleve nem volt az,és így probál "isteni útra terelni" elveszett lekeket.
néha sikerül pl bigott vallásos scsaládokban,aztán lezs egy lekibeteg depressziós csávó aki hazudik:magának,a nőjének,a gyerekeinek,és a családjának. nem lehet bu-zi,sem öngyilkos hát él és szenved.
A csunyaságos rész is jó:a logikád enyhén szólva kikezdhető de mindegy.ha valaki csúnya akkor a pasik szemében autómatikusan széplesz...ahah szóval igazából csúnya az csak heteró lehet,amint sexualitást vált széplesz.
börtön:sokat sexel fiúkkal,és már vonzóik i hozzájuk.ezt még sosem hellottam,mindig egy a téma,hogy hány prostit fog felprobálni,és így dugja+úgy dugja őket...persze fiú prostira is értheti.
te beteg vagy.
Tényleg vicces, hogy a sok válaszoló felháborodottan oldalakat ír, hogy a kérdezőnek milyen kifacsart gondolkodása van. Csak azt kell észrevenni, hogy ez a kérdés abszolút provokatív, és kérdező, nagyon sajnállak, ha mindennapjaidban már csak ez az egy szórakozás jutott számodra...
De ilyen erővel legyél szíves és köss bele a szeplősökbe, a közel/távollátókba, a mozgássérültekbe, a kancsalokba, a dadogókba, és még sorolhatnám, mert köztudottak, hogy ezek sem "normálisak"...
Egyáltalán nem foglak én is kiosztani, azt már megtette előttem 6 oldalnyi meleg vagy homofil ember, és szerintem nagyjából az összeset lesz*rtad, reménytelen vagy, ez ellen nincs mit tenni, viszont ha van benned egy hangyafingnyi együttérzés is bárki felé, tedd meg, hogy hátralévő életedben nem mész emberek közé ;)
De ne aggódj, bejött ám a terved, hiszen itt GYK-n még egy életunt kisfiúcska/kislányocska sem tett ki provokatív kérdéseket "Just for fun" mert nem volt jobb dolga. Ettől te egyedi vagy, híres lettél, és bekerül a(z ugyebár anonim) neved a történelemkönyvekbe. Tényleg, nagyon eredeti, veregesd magad vállon érte :D
Skenyer, végre valaki összefoglalta a lényeget.
Pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!