Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy fiú kell a lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú kell a lányoknak lehetne nagyon sok barátnője akkor mért lesz meleg?

Figyelt kérdés
Én sosem értetem hogy azok a fiúk akik nem csúnyák lehetne lehetőségük barátnőt találni de mégis melegek de miért?mert megértem azokat a fiúkat akikel nem állnak szóba a lányok mert nagyon csúnyák és nem kellennek egy lánynak sem akkor megértem hogy beb*zul és beprobálkozik a fiúknál mert már nagyon elvan keseredve és úgy van vele hogy lyuk lyuk.de azokat is megértem akik börtönben vannak és ott nincs lány és csak fiúval lehet szexuális életet élni és mikir kijön a börtönből addigra már olyan sokkat szexelt fiúval hogy már vonzodik is hozzájuk és meleg lett. De azokat a melegeket nem értem akiknek lehetne lehetőségük lányt dugni mégis a fiú popsi kell nekük

2015. dec. 9. 15:13
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlen lesznek melegek az ilyen csávók.:D
2015. dec. 9. 15:23
 2/58 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem döntés kérdése. Emiatt van amúgy h sok meleg kapcsolatban él és titokban pasizik is. Mert a társasdalmi elvárások, stb. Inkább megdugja néha az asszonyt. Attól még szereti őt mint barát, stb csak nem kívánja. SZERINTEM!
2015. dec. 9. 15:24
 3/58 anonim ***** válasza:
86%
nagyon tevhitbe elsz az hogy valaki meleg vagy nem egyaltalan nem azon mulik hogy jokepu vagy csunya, ez szuletestol kezdvel benne van a genekbe es nem az agyba dol el szoval errol senki se tehet ha homoszexualis
2015. dec. 9. 15:32
 4/58 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom megérteni, hogy a heterók miért gondolják azt hogy ez választás kérdése. Nincs olyan, hogy "beb*zul" vagy hogy "meleg lett". Aki meleg az úgy is született. A divatb*zi az más téma. Ha fiú vagy, akkor tudnál fiúval lenni? Ha nem, akkor képzeld magad egy meleg helyébe. Neki ugyanolyan nővel lenni. Nincs olyan hogy valaki heteró volt és meleg lesz...
2015. dec. 9. 15:36
 5/58 anonim ***** válasza:
100%
így van, max csak olyan lehet, hogy összejön egy lánnyal, és érzi hogy nem hozzávaló. Mivel nem mindenkiben tudatosul rögtön, hogy meleg-e vagy hetero.
2015. dec. 9. 15:40
 6/58 anonim ***** válasza:
93%

Na... újra ez az értelmetlen elmélet, csak most nem leszbi verzióban.

Nem érzem úgy, hogy meg akarjátok érteni a dolgot.. inkább csak hergeltek másokat : )

Buta vagy, buta is maradsz.

2015. dec. 9. 15:48
 7/58 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azert csinaljak mert nem kell értük megküzdeniük egy ebbol elegük lesz van egy fiu haverom es hat ő is igy lett,, meleg,,16/l
2015. dec. 9. 15:49
 8/58 anonim ***** válasza:
100%
Marha egyszerű a kérdésre a válasz, azért, mert ezek a srácok soha nem is akartak nővel lenni, csak férfivel. Tetszik érteni?
2015. dec. 9. 15:49
 9/58 A kérdező kommentje:
Úristen de az hogy lehet hogy valaki így születik?akkor ez mi isten ajándéka? Nem tudom felfogni mert Elton John és George Michael is volt fiatal korában lányal elton házas is volt most meg lehet a gazdagsában a jó módban beb*zultak lehet kiprobálták egyszer fiúval és ez lett vagy nem tudom hogy van ez de szerintem ezt a rejtélyt olyan nehéz lesz megfejteni mint pl azt hogy laknak e élőlények a távoli kepler 186f lakható bolygón.
2015. dec. 9. 16:04
 10/58 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy látom inkább csak neked van nehéz felfogásod...
2015. dec. 9. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!