Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú kell a lányoknak lehetne nagyon sok barátnője akkor mért lesz meleg?
Na jó nekem elegem van!!! A hülyeséged k*rvára felhúzott!!
Nem hiszem el hogy valaki ennyire sötét legyen!!
Hogy maradhatál így eddig életben??
Szerintem kíméld meg az embereket a hülyeségedtől!!!
És te rá szoktál ébredni mekkora gyökér vagy?
Na ugye, itt a hiba.
és benned kérdező már felmerült a kérdés hogy: úristen az emberek nem egyformák? vagy hogy úristen a saját igazamat akarom terjeszteni egy olyan dologról, amiről fogalmam sincs? ezek felmerültek benned?
bár most már azt sem értem hogy mit szeretnél megtudni, hisz a kiírt kérdésedre már választ adtunk..ha nem tudsz mit kezdeni ennyi információval, az a te bajod.. ha pedig a véleményünket is leszólod, akkor minek kérded meg? akkor nincs értelme az egésznek, és akkor ez már nem kérdés a részedről, hanem provokáció, feszültség keltése az oldal látogatói közt..
hány éves vagy egyébként? ha nem írsz erre semmit, akkor egyértelműen kiskorú vagy még mert nem merted bevallani..kamuzni meg ne is próbálkozz mert azt észre lehet venni..
42-es: hogy érted, hogy nincs-e bennem, hogy b*zi vagyok? :D Számomra az, hogy meleg (vagy ha úgy tetszik b*zi) vagyok, ugyanolyan mindennapos és teljesen normális része az identitástudatomnak, mint hogy tudom, hogy magyar vagyok, férfi vagyok, stb.
Rég túl vagyok azon, hogy rosszul érezzem magam a bőrömben, vagy hogy változni akarjak... Az élet így szép, ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!