Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú kell a lányoknak lehetne nagyon sok barátnője akkor mért lesz meleg?
Gyerek szerintem itt a te értelmi színvonalad enyhén szólva nincs megfelelő szinten, hogy ezt megértsd.. Pláne képzelem milyen gondolatok járhatnak ilyenkor egy heteró gondolatába mikor ezt leírja.. Mit nem lehet azon megérteni plíz, hogyha egyszer valaki meleg, akkor meleg?! Hidd el nekem, hogy rohadtul nem választás kérdése.. Nekem is most jelenleg van sok lánybarátom, de ettől függetlenül egyikkel se tudnék elképzelni semmi többet barátságnál (bár azért osztálytársak nagyba adják, hogy jöjjek össze vele, stb. stb..). Jó lenne ha mostmár megértenéd és normálisan átlátnád a dolgokat etéren, mert ahogy látom téged nagyon félretájékoztattak + még a véleményed számomra sokkolóan logikátlan..
Az pedig hogy valaki csúnya és azért lesz homoszexuális az pedig nem igaz!! Nem tudom és nem is értem, hogy ezt a megalapozatlan kijelentést ki és hogyan kreálta, de biztos sok esze volt.. És ez hogy 'csúnya' nagyon relatív, mindenkinek mást jelent a szépség, de most ebbe nem mennék bele.
Jah ehhez a kromoszómás dologhoz pedig csak annyit tennék hozzá, hogy a tudomány jelen állása szerint erre alapozható, de korántse biztos. Mégha azis lenne, akkorse lehetne ilyen módszerrel megoldani.. Akár tetszik akár nem ez van, jó lenne ha feldolgoznád ezt magadba, mert látom már számtalan ember leírta neked ezt előttem és még mindig nem igazán érted..
Remélem elolvasod a regényem és változik a meglátásod.
UI: Énse tehetek arról hogy meleg vagyok, ez nem 'kívánságműsor' avagy döntés kérdése.. És elnézést kérek ha néhol durván fogalmaztam. 16/F
Előttem lévővel egyetértve, sűrgősen azt kéne neked tenned gyerek.. Én már nem írok inkább semmit látom semmit nem értesz belőle vagy szimplán nem akarod tudomásul venni..
ÉS miből gondolod, hogy 'gyógyítani' kéne? Inkább a tefajta tudatlanokat kell megvilágosítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!