Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy fiú kell a lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú kell a lányoknak lehetne nagyon sok barátnője akkor mért lesz meleg?

Figyelt kérdés
Én sosem értetem hogy azok a fiúk akik nem csúnyák lehetne lehetőségük barátnőt találni de mégis melegek de miért?mert megértem azokat a fiúkat akikel nem állnak szóba a lányok mert nagyon csúnyák és nem kellennek egy lánynak sem akkor megértem hogy beb*zul és beprobálkozik a fiúknál mert már nagyon elvan keseredve és úgy van vele hogy lyuk lyuk.de azokat is megértem akik börtönben vannak és ott nincs lány és csak fiúval lehet szexuális életet élni és mikir kijön a börtönből addigra már olyan sokkat szexelt fiúval hogy már vonzodik is hozzájuk és meleg lett. De azokat a melegeket nem értem akiknek lehetne lehetőségük lányt dugni mégis a fiú popsi kell nekük

2015. dec. 9. 15:13
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
A hülyeségből is ki lehet gyógyulni. Próbálkozz vele.
2015. dec. 9. 18:51
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

Össze-vissza magyarázkodsz..

eddig még a "csúnya" emberek a melegek szerinted.. most meg már tudományosan alátámasztott bizonyítékot rebesgetsz..

Mindkettő baromság.. előttem már elmagyarázták miért.

De amúgy is, egy csúnya embernek sehogy sem könnyebb párt találni ennyi erővel: )

Mellesleg én is a saját nememhez vonzódok, és sokkal több érdeklődő van felém az ellenkező nemből (meglehetősen mutatós példányok) mégsem érdekelnek...

Ez van.

2015. dec. 9. 19:02
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

A kromoszómás vagyok.

Az, hogy a gének miatt lesz valaki meleg egy elmélet. Szintén elmélet, hogy környezeti hatások vagy epigenetikus okok miatt lesz valaki meleg. Igazából rohadtul felesleges ezzel foglalkozni, mert befolyásolni már nem lehet. Tudom, éveket töltöttem el úgy, hogy nem akartam az lenni és próbáltam megváltozni, de nem lehet. Aki fiúkhoz vonzódik, az a fiúkhoz is fog vonzódni. Aki azt mondja, hogy ebből ki lehet "gyógyulni", az kamuzik vagy alaphangon biszexuális. Egyáltalán miért kell azon filózni, hogy ki miért vonzódik akármelyik nemhez? Egy csúnya srác, még ha hetero is, nem fog srácoknál bepróbálkozni, mert nem ilyen a természete. Nekem meg nem az a természetem, hogy lányokkal jöjjek össze. Jól elbeszélgetek velük, mint akárki mással, akivel van közös témánk, de nem vonzanak. Ennél egyszerűbb nem is lehet. Az, hogy démonizáljuk ezt, káros. Túl sokan lesznek miatta öngyilkosok és túl sokan kényszerülnek arra, hogy hazugságban éljenek, és utána lesznek öngyilkosok. Volt egy eset Amerikában, egy szülési baleset (rendellenesség, nem emlékszem) miatt egy kissrác péniszét el kellett távolítani, a szülei ez után lányként nevelték. Nem meglepetés, hogy nagyon félrement az egész, és asszem, öngyilkos is lett.

De hadd kérdezzek én valamit! Miért nem lehet az embereket az érdemeik és a másokkal való viselkedésük alapján megítélni? Miért kell csak azért megvetni, utálni stb. valakit, mert - teszem azt - meleg? Mikor kezdünk végre felnőttként viselkedni? Ha erre tudsz válaszolni, megköszönöm.

2015. dec. 9. 19:11
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten gyerek neked aztán van eszed..régen még betegségként kezelték, de rájöttek erre meg arra, és akkor sem kigyógyíották belőle, hanem örökre megnyomorították szerencsétleneket..lényegében bele "kódolták" az agyába hogy ez helytelen, ezért elnyomták a melegségüket, de attól még nem változtak meg, csupán kényszerből "lettek" heterók..

Azt is hozzá tenném, hogy ez az évszázadok során változó volt. A különböző korokban és kultúrákban ez teljesen elfogadott volt, például az ókori görögországban. A középkorban például az emberek nagyon vallásosak voltak, saját magukat fenyítették meg hogy üdvözülhessenek..ha akkor vállalta volna fel egy ember hogy meleg, azt valószínűleg máglyán elégették volna..szóval ez változó volt.

Hogy megértsd azt h mi mit érzünk: ugyan azt amit a heterók csak éppen a saját nemünk iránt..ha ezt nem tudod elfogadni, akkor nem tudok mást mondani mint hogy ne foglalkozz vele..engem is idegesítenek a rosszakaróim, de rájuk se nézek..

bár az eddigiek alapján a te felfogásod kb egy 2-os szintjén van, nem hiszem hogy megérted azt amit írunk ide..

ha gondolok küldhetek neked oldalakat ahol többet megtudhatsz arról hogy ez normális e vagy nem.

2015. dec. 9. 19:31
 35/58 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet valakinek ilyen sz*r felfogása?
2015. dec. 9. 19:54
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
Te most komolyan ekkora idióta vagy? Nem bírod felfogni, hogy nem lehet kigyógyulni, mert nem betegség? Ez egy olyan tulajdonság, amivel az ember születhet. Fogd már fel légyszíves. És nem sajnos hogy elfogadott. Ha a heteroszexualitást nem fogadnák el, akkor hogy állna a szád? Szerencsétlen...
2015. dec. 9. 20:13
 37/58 A kérdező kommentje:
A dr house egyik epizodjában kigyógyitotak egy férfit a homoszexualitásból kirázták belőle a homokot.
2015. dec. 9. 21:17
 38/58 anonim ***** válasza:

-.- OMG!! Már ne is haragudj de te nagyon sötét vagy!

Nincs olyan hogy valaki meleg lesz, aki az születéstől fogva az. Benne van a génekben.

Ez teljesen normális. Attól hogy valaki meleg még nem lesz pedofil,vagy rossz ember. Ők is normális életet élnek,szerelemmel és vágyakkal.

Egyébként az állatvilágban is vannak melegek.

[link]

Basszus mit nem értesz?! Nem a p*ncira izgulnak ennyi! ez ellen nem tudnak mit tenni!

2015. dec. 9. 21:22
 39/58 anonim ***** válasza:
100%
Az egy sorozat. Nem tükrözi a valóságot. Úgy lászik veled nem lehet megérttetni semmit....
2015. dec. 9. 21:22
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

"A dr house egyik epizodjában kigyógyitotak egy férfit a homoszexualitásból kirázták belőle a homokot."

-.-"

TE HÜLYE!!! az csak egy kib*szott sorozat NEM a valóság!!

Fordulj orvoshoz mert nem vagy normális.

2015. dec. 9. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!