Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex sráccal, akinek van barátnője, érdemes szexhaverságot létesíteni? Én teljesen meleg srác vagyok.
Azt mondta, egy olyan srácot keresne, akivel titokban hetente tudna találkozni. Utána persze rohanna vissza a barátnőjéhez. Nem erkölcstelen ez? Van rá esély, hogy egyszer elhagyja a barátnőjét miattam?
21/F (meleg)
pff... Dehogynem erkölcstelen...
De ki a f4szt érdekel??? XD
Gyihháá neki, tépjétek inkább szét azt a lepedőt!!!
Hát ha van hozzá gyomrod, akkor gratulálok, elég erkölcstelen húzás szegény tehetetlen csajjal szemben. De az 1000%, hogy a barátnőjét nem fogja elhagyni, szóval ezt vedd figyelembe.
17/meleg
Jók az ilyen srácok. Mellette élheted az életed, de van állandó szexpartner és tapasztalatom szerint az ilyen srácok elengedik magukat az ágyban rendesen ;)
Erkölcsös, nem erkölcsös, ezzel a hülyeséggel nem kell foglalkozni!
Egyértelműen te csak egy darab hús leszel számára akivel kísérletezhet,kiélheti a vágyát semmi több!!
Az ,h ez erkölcstelen e vagy sem nem neked kell ezzel foglalkoznod.
Majd nézzen ő úgy a b.nője szemébe(számomra patkány viselkedés)
Neked kell eldöntened ,h mennyire van igényed nyers testiségekre ahol érzelmek egy minimális szinten sincsenek illetve mennyire vagy képes az ilyesmire a biszex emberek 99% csak baxni akarnak semmi több.
De ha már ezt felvetetted:
"Van rá esély, hogy egyszer elhagyja a barátnőjét miattam? "
Semmi zéró 1 a 10000000 hoz ,h miattad majd elhagyja a b.nőjét.
Szerintem ismerkedj melegekkel ha ilyesmi vágyaid vannak.
A biszexuális emberek kerülendőek ha normális nem szex orientált kapcsolatra vágysz.Nem házasságra kell gondolni feltétlenül ,de biszex emberekkel lofaxt se tudsz kezdeni azon kívűl ,h kúrtok hulladékok.bocs le lehet szavazni kur**ra lesz*rom.Saját tapasztalatom ,h nem képesek normális kapcsolatokra.
de errkölcstelen és szégyent hoz bisexekre,mert után az ilyenekkel azonosítank minket.
max álmodban.és úgy kipenderít,hogy már nincsrád szüksége,hogy csak úgy nyekkensz.
keress egy normális srácot akinél nem csak sexpótlék leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!