Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex sráccal, akinek van barátnője, érdemes szexhaverságot létesíteni? Én teljesen meleg srác vagyok.
Azt mondta, egy olyan srácot keresne, akivel titokban hetente tudna találkozni. Utána persze rohanna vissza a barátnőjéhez. Nem erkölcstelen ez? Van rá esély, hogy egyszer elhagyja a barátnőjét miattam?
21/F (meleg)
Mi az, hogy normális? Ezt a fogalmat senki nem tudja pontosan meghatározni....
Amit leírtál az kb. az mintha egy heterótól azt kérnéd, hogy soha ne szexeljen ellentétes neművel annak ellenére, hogy arra vágyik! Ha egyik biszexnek se legyen kapcsolata, akkor lehet meglepő, de nagyon sok szingli lenne. A probléma nem az, hogy a biszexek megélik a vágyaikat, hanem hogy ezt sajnos az esetek többségében titokban kell tenniük a társadalmi korlátok miatt... Személy szerint azt gondolom, hogy sokkal nehezebb biszexnek lenni, mint melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!