Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen szövegű hírdetésre jelentkezni egy meleg fiúnak? A hírdetés szövege lent. (Nem kimondottan meleg társkereső oldalról van. )
Figyelt kérdés
Fiatal aktív srácokat keresek alkalmi kapcsolatra 18 és 32 év között. Lehetsz meleg srác aki szexre vágyik, lehetsz kezdő is, vagy aki csak tudni szeretné milyen ha kielégíti egy srác, lehetsz érdeklődő heteró aki beszélgetni szeretne vagy csak társaságra vágysz keress meg, megbeszéljük. Fiatal 22 éves meleg srác vagyok 178 magas és 68 kg. Keress bátran!!!2015. márc. 23. 06:50
1/5 anonim válasza:
Egy kicsit sok. Első olvasatra rögtön az ugrott be, hogy egy magányos srác keres valakit, akivel beszélgethetne, aki a társtalanságát megszüntetné. Mindha valamilyen ok miatt nem tud barátokat, beszélgető társat, esetleg kapcsolatot találni. Mindegy, hogy ki, csak írjon!
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem meg az nem tetszik, hogy "alkalmi kapcsolatra" keres és "srácokat", azaz többet nem egyet. Én egyet szeretnék és nem alkalmira, hanem tartós kapcsolatra. Nyíregyháza megjelöléssel adta fel a hírdetést, akit érdekel, írjon privátban és megadom az elérhetőségét (a hirdetőoldalon).
2015. márc. 23. 11:30
3/5 anonim válasza:
EZ kb olyan h MINDENKI JÖHET csak jöjjön vmi. Nekem ezt súgja és minden "célközönséget" becéloz
4/5 A kérdező kommentje:
Azóta rákerestem a google keresővel és megtaláltam ugyanezt a hírdetést a piroslampa.net oldalon és egy fotó is van hozzá, hátulról meztelenül van lefényképezve és még a farkából meg a zacskójából is látszik egy kicsi. Biztos, hogy ugyanaz, mert a "nem szex oldalon" van egy vezetéknév és keresztnév (nem tudom,hogy igaz vagy kitalált név) és ugyanaz a név van a piroslámpa szexpartnerkereső oldalon is a hírdetés feladójaként. És a hírdetés szövege is megegyezik. Tehát ez csak egy alkalmizós,jó hogy nem írtam neki. Majdnem megtévesztett, de utánanéztem. Azért tévesztett meg elsőre, mert egy átlagos hírdetőoldalon láttam. Sokan mondják, hogy szemétség utánakeresgélni másoknak , én mégis megteszem. ha valaki egyszer valamit feltesz az internetre akkor vállalja érte a felelősséget.
2015. márc. 25. 07:38
5/5 A kérdező kommentje:
Próbára írtam a "nem szex hirdetőoldalon" is és a piroslámpa.net szexhirdetőoldalon is, külön email cimről és külön névvel. Az eredmény: ugyanarról az email címről jött válasz mindkét esetben. A nem szex oldalról barátságot haverkodást ismerkedést irt, a piroslámpa szexoldalról pedig dugást irt és perverz szexvágyakat.
2015. márc. 28. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!