Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex sráccal, akinek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex sráccal, akinek van barátnője, érdemes szexhaverságot létesíteni? Én teljesen meleg srác vagyok.

Figyelt kérdés

Azt mondta, egy olyan srácot keresne, akivel titokban hetente tudna találkozni. Utána persze rohanna vissza a barátnőjéhez. Nem erkölcstelen ez? Van rá esély, hogy egyszer elhagyja a barátnőjét miattam?

21/F (meleg)

2015. márc. 26. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%

Házasságkötés előtt szexelni is erkölcstelen.

Netán ha nem lenne barátnője összeházasodnátok?

Persze hogy nem...

Hát akkor meg mit kell parázni azon hogy erkölcsös e vagy nem...

2015. márc. 28. 14:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld el az ilyet...

Az ilyenekre csak azért kellesz, hogy szexeljen veled. Mellesleg abszolút undorító az ilyen pasi a barátnőjével szemben.

Meleg vagyok én is és engem rohadtul zavarna, ha a partnerem biszex lenne, ráadásul habozás nélkül ott hagyna és még azt is elfelejtené hogy téged ismer.

2015. márc. 28. 23:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá,én kihasználnám a lehetőséget..a csajjal még együtt lessz egy darabig,Aztán új csaj de thozzád még néha majd visszatér...
2015. márc. 30. 22:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben vagyok én is, csak én még szeretem is. Szívás! Nem érdemes belekezdeni, sírás lesz a vége
2015. márc. 30. 22:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szégyellhetnétek magatokat.. Nem általánosítani szeretnék, de tényleg ilyen undorító biszexnek lenni? Van képetek kihasználni egy lányt arra hogy közbe félredugjatok egy másik fiúval? Nem hiszem el hogy ez normális, vagy hétköznapi dolog. Vannak mocskos dolgok az ágyban, oké.. De hogy mellette lelkileg tönkreteszitek egy másik ember lelkivilágát?

És akkor még sajnálni kéne a bi-k helyzetét, mert nehéz a döntés..

2015. márc. 31. 11:15
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

Az én helyzetemben a "barátom" (azaz az a srác, akit én szeretek és ő is viszont) barátnője tudja, hogy mi szoktunk szexelni, és itt nem arról a lányról beszélünk akit tönkretesz ez lelkileg. Engem csesznek szét. A csaj nem engedi el a srácot, a srác pedig egy gyáva alak. Én pedig mindent megteszek azért, hogy ő boldog lehessen.

Szerintem a csaj az undorító, hogy a srácnak vallásról, családról és gyerekekről prédikál, próbálja elhitetni vele, hogy melegnek lenni egy rossz döntés, inkább legyen "kicsit" boldogtalan egy kapcsolatban, de gyerekekkel, mint nem tudni mennyi ideig egy b;zikapcsolatban

2015. ápr. 2. 00:11
 17/21 ftf1983 ***** válasza:
64%
Én sok biszex sráccal voltam már, akinek volt barátnője/felesége. Sokan elítélik őket azért, mert meg akarják élni a vágyaikat. A probléma nem velük van, hanem a társadalommal, mert az kényszeríti őket hazugságba sokszor. Az a normális, ha az ember megéli a vágyait és nem elnyomja.
2015. ápr. 2. 13:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mért olyannal van akkor kapcsolatban, akivel nem képes megélni a vágyait?
2015. ápr. 3. 09:17
 19/21 ftf1983 ***** válasza:
68%
A biszexeknek az jellemzője, hogy mindkét nemhez vonzódnak szexuálisan. Persze minden biszex más. Van, aki mindkét nemmel tud érzelmi kapcsolatba is kerülni és van, aki az egyikkel csak szexuális kapcsolatra vágyik. Szóval bármelyik nem mellett is köt ki a másik nemre mindig vágyni fog és sajnos kevés olyan pár van, aki elfogadja, hogy a párja néha egy másik vele nem azonos neművel is szexel...
2015. ápr. 4. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ez így normális? Oké hogy mindkettő nemhez vonzódik, de ha kapcsolatban van akkor nem kötelező mindkét nemmel játszania.. Akkor ne legyen kapcsolatban.
2015. ápr. 4. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!