Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tehetek, hogy segítsek neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy nagyon cuki fiúval. Szexeltünk is, amit nagyon élveztünk. Aztán úgy döntött nem akar több talit, de most újra beszélünk. Hogy segíthetek neki, hogy tudja feldolgozni a kettőnk dolgát? Nagyon aranyos fiú és a teste is nagyon bejött. Azt mondta én is neki, de mégse akar találkozni. Segítsetek megérteni őt, mert ha nem találkozhatok vele többet akkor is segíteni szeretnék neki, mert megérdemli.

2015. nov. 24. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Neki az volt a lényeg hogy lefektessen Téged. Sikerült, most megy a következőhöz.
2015. nov. 24. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Most mi a probléma? Nem tudja elfogadni hogy meleg?

Olvassa el Kincses Marcell Coming Out című könyvét. Postázd el neki mert különben nem veszi meg.

2015. nov. 24. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Szegény. :/ Biztos még nem tudja teljesen elfogadni magát.
2015. nov. 24. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Én is így voltam, jobb ha az Egyik balra a Másik jobbra megy, legalább nem romboljátok még jobban egymást.
2015. nov. 24. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Hát segítene ha elmondanád, hogy mit mondott neked, mi honnan találjuk ki?
2015. nov. 24. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki is, hogy nagyon aranyosnak találod, stb. Meg hogy nem akarsz erőltetni semmit, csak beszélgetni szeretnél. Amúgy hány évesek vagytok?
2015. nov. 25. 00:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit más a sztorim. Van egy srác, akit tutira melegnek gondoltam plusz még szemezgettünk, stírölt is. Beszélgetünk meleg témákról majd hírtelen rákérdez, h az vagyok e, futcsa volt, de ugye mondtam, h igen, visszakérdeztem, majd ő nagyon hihetően mondta, h nem, ő nem az...a mai napig keresi a szemkontaktust, amit próbálok nem viszonozni és a szemem sarkából látom a szomorúságot. Nem beszélek már vele...minek. Inkább keresek olyat, aki magához őszinte.:/....a legrosszabb, h fájdítja a szívemet. Sajnálom szegényt, de pont eröltetni nem akarom a dolgot, magára hagyom, mert ötletem sincs, h hogyan tudnék neki segíteni. Sajnos megkedveltem:'(

19/f

2015. nov. 25. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Bárcsak én is eljuthatnék legalább idáig... Engem még találkozás előtt hagynak ott válasz nélkül, miután már megbeszéltük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Szóval szerintem örülj neki, hogy még mindig beszéltek. :D

De amúgy próbáld megnyugtatni, hogy te nem akarsz semmit erőltetni, ahogy már írták előttem. Légy türelmes és megértő, ha meg mégse történik előrelépés, akkor meg tedd magad túl rajta.

2015. nov. 25. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!