Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy segítsek neki?
Most mi a probléma? Nem tudja elfogadni hogy meleg?
Olvassa el Kincses Marcell Coming Out című könyvét. Postázd el neki mert különben nem veszi meg.
Nekem kicsit más a sztorim. Van egy srác, akit tutira melegnek gondoltam plusz még szemezgettünk, stírölt is. Beszélgetünk meleg témákról majd hírtelen rákérdez, h az vagyok e, futcsa volt, de ugye mondtam, h igen, visszakérdeztem, majd ő nagyon hihetően mondta, h nem, ő nem az...a mai napig keresi a szemkontaktust, amit próbálok nem viszonozni és a szemem sarkából látom a szomorúságot. Nem beszélek már vele...minek. Inkább keresek olyat, aki magához őszinte.:/....a legrosszabb, h fájdítja a szívemet. Sajnálom szegényt, de pont eröltetni nem akarom a dolgot, magára hagyom, mert ötletem sincs, h hogyan tudnék neki segíteni. Sajnos megkedveltem:'(
19/f
Bárcsak én is eljuthatnék legalább idáig... Engem még találkozás előtt hagynak ott válasz nélkül, miután már megbeszéltük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Szóval szerintem örülj neki, hogy még mindig beszéltek. :D
De amúgy próbáld megnyugtatni, hogy te nem akarsz semmit erőltetni, ahogy már írták előttem. Légy türelmes és megértő, ha meg mégse történik előrelépés, akkor meg tedd magad túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!