Mit tehetek, hogyan segítsek anyukámnk? Apu lelkiterorban tartja.
Én valaki/valakik segítségével nagyon befenyíteném a helyedben apámat ha ilyen lenne, ha anyud fontosabb sajna nincs más megoldás, ha szép szavakkal nem lehet hatni az emberre...
Vagy zsarold meg faterod, hogy téged nem lát többet, ha nem hagyja abba.
"Anyukám Krómbeteg"
Nem króm, hanem Crohn.
Nem kell sajnálni anyádat, ha nagyon akarna, lelépne... nem teszi, hát, akkor ez van.
Biztos szereti apádat, vagy szereti, ha megmondják neki mit-miért tegyen - éss ő ezt NEM lelki terrornak fogja fel.
Én mostohaanyám is lelki terrorban tartja apát, aki sokszor jön, mondja, szomorú... én meg elintézem egy vállrándítással, hogy ő választotta (az más kérdés, hogy gyűlölöm, amiért nekem is el kellett viselnem 6 évig azt a rbancot). Csak ő nyavalyog, holott léphetne, én meg tönkrementem mindenhogy.
szerintem csak úgy tudsz segíteni, ha több pénzed lesz, és magadhoz tudod venni anyukádat. de igazából neked a saját életedet kellene elsősorban építeni.
mindazonáltal megértem, hogy aggódsz.
amíg megoldást találsz, addig is tudsz szerintem néha kimenni anyukáddal, hogy addig is hagy legyen szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!