Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan melegek, akik heterókat erőszakolnak meg?
Napi szinten olvasok híreket.
1. Tavalyról emlékszem egy esetre, hogy Münchenben az Oktober Festen 2 férfi megerőszakolt egy harmadikat, akit véletlenszerűen választottak ki a tömegből.
2. Olvastam hogy Nagy-Britanniában 2 meleg kamasz srác elrabolt egy harmadikat, akit nem csak megerőszakoltak de meg is kínozták és pl a szemeit is kiszúrták. (Nem emlékszem meg is ölték-e.)
3. Kaposváron is volt egy "bu-.zitámadás", amikor egy 20-30 év körüli férfi egy kamasz fiút csalt fel a lakására, de az szerencsére el tudott menekülni időben, miután rájött hogy mit akar vele.
Illetve személyes sztorim, hogy kamasz koromban kétszer is ki voltam téve melegek fizikai zaklatásának, de szerencsére több nem volt.
Kedves utolsó! Ha vmit állítasz, akkor ne ferdíts. A második példa 2 lány volt és egy harmadik lányt vittek el. A szemét nem szúrták ki csak beleöntöttek vmit és valóban kínozták. És nem volt semmi szexuális rész. Tehát ne keverjük a dolgokat össze. Főleg ne úgy, hogy köze nincs az alaphoz.
A kérdésre válaszolva. Bűnözők a melegek és a heterók között is vannak. Bizonyára így nemierőszakot elkövetők is. Így simán megeshet.
Neeem. Tudom mire gondolsz, de az egy másik cikk, másik eset. Ez arról szólt, hogy két kamasz elrabolt egy harmadikat és valahol kínozták és erőszakolták. Mindhárom résztvevő hímnemű. Úgy emlékszem Nagy-Britanniában.
Most még keresgéltem és találtam mást is még:
Izraelben három kamasz (egy 18 éves, kettő fiatalabb) egy hetedikes srácot megkötöztek az alagsorban és megerőszakolták.
(Ezen kívül nem értem miért kell hozzátenni hogy a heterók is csinálják ezeket. Igen. És? De érdekes módon ha heteró erőszakról van szó valahol, sosem teszik hozzá, de hogy hát a melegek is csinálnak ilyeneket. Miért? Most a kérdés nem a heterókra irányult.) (Remélem ha férfiak erőszakolnak nőket, akkor is mindig hozzáteszed majd, hogy de hát a melegek is csinálnak ilyet férfiakkal.)
Természetesen a válasz igen, 7 Mrd ember között mindenre van példa. Tömeggyilkosdiktátor melegek is vannak (Vladimir Harkonnen báró :), de azért a dolognak valójában nincs köze a melegség témához.
Azért aljas a kérdésföltevés, és a "nem értem miért kell hozzátenni hogy a heterók is csinálják ezeket" hozzáállás kedves utolsó, mert a egy kisebbséggel, itt éppen melegekkel hozol kapcsolatba valamit, aminek - nekem nagyon úgy tűnik - semmi köze a szexuális irányultsághoz abban az kriminális értelemen, ahogyan a kérdés sugallja, de bizony te ezt sugallod!
Nem mellékes, hogy egy MOn alacsony státuszú kisebbségről van szó, amelynek a tagjai valóban - ezt ugye nem kell külön bizonygatni? - sokszor ki vannak téve zaklatásnak. Erre olaj az ilyen mítoszok, hogy "és még heterókat erőszakolnak meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!