Miért erőszakolnak, a magyarok? És miért viselkednek igy?
Angliából költöztünk ide Szüleimmel 1 éve de csak azt hallom ,hogy a saját lányát erőszakolta meg,meg gyilkolják a saját anyát a nyugdija miatt vagy ha csak magától meghal akkor elrelyti,hogy továbbra is kaphas. A nyugdij pénzt.. A kismama pedig kidobja a babáját a kukába. Magyarok mindig másokkal vannak elfoglalva miért? nálunk Angliába nincs megkülöböztetés ha nekem kék szinű barátam is lehetet volna. itt pedig csúnya megkülönbőztések mennek. Románokat és a Cigányokat ís lenézik,hogy nem dolgoznak amikor láttom,hogy korházakba takarítok, parkolóőrök, munkások az utc . De láttam ,olyat is étterem tulajdonos.de láttam a Blahán rossz cigányokat is... de nem veszem egykalap alá. Vannak jó magyarok is de csak 80-20% ba. Testvém terhes venni akart egy babakocsit elmentünk egy magyar emberhez nem is olyan volt amit mondott.. nem vettük meg egy 10perc múlva felhívta a testvéremet és leordibálta a fejét,hogy milyen szemét és k.. Anyát.. inkább ujonnan vettük meg
elnézést a sok írásért de nem értem ezt a viselkedéseket
és csak azoknak szól akik magukra ismernek.
Ez egy akkora kamu, mint egy ház...
Mintha Angliában vagy bárhol máshol a világon nem ugyanígy menne, vagy még rosszabbul! (Mondom ezt úgy, hogy régen külföldön élek!)
És ezek az erőltetett, de senkit félre nem vezető helyesírási hibák... Unatkozol, kérdező?
Hogy nem menj el úgy, hogy el sem búcsúzunk tőled:
Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen,
és csecsszopók, akikben megnő az értelem,
világít bennük, őrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval ők felelnek.
"nincs is tiszta magyar se Oroszok, Németek miatt"
Na, ezt most jól "megaszontad", te szerencsétlen!
Ha te "visszamész" Angliába, akkor az ottani számtalan skót, ír, indiai, arab, néger, kínai és egyéb "tiszta" angolok még egy magyaral is gazdagodnak, aki persze színtiszta "british", mi?
Nevetséges vagy, és összevissza beszélsz...
Hogy írni nem tudsz, az nyilvánvaló.
De olvasni sem, én ugyanis - ahogy előző hozzászólásomban írtam-, már akkor külföldön voltam, amikor te még gondolat sem voltál.
Ez azonban nem azt jelenti, hogy megtagadom a hazámat, azt sem, hogy kígyót-békát kiabálok honfitársaimra, akik azok maradtak még akkor is, mikor már régen egy másik ország állampolgára IS lettem.
Ettől függetlenül fenntartom, hogy ez a kérdés KAMU!
Aha. Magyar ember tette naggyá a Ford autógyárat. Magyar embernek köszönhető a színes fotófilm megszületése Amerikában. A legnagyobb amerikai filmesek között is megtalálható számos magyar származású.
A helikopter és vitorlázó repülőgép születése is magyar emberhez köthető (Leonardóhoz is, de a működőképes gép Asbóth és Rubik).
Soroljam tovább? Jelenkoriakat is írhatok.
Szánalmas troll vagy. Ha meg komolyan gondolod, az még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!