Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 11. évfolyamos tanulo vagyok...

11. évfolyamos tanulo vagyok és az lenne a problémám hogy vannak olyan osztály társaim akik 17-20 éves létükre úgy viselkednek mint az ovodások sokszor probálnak fölöttem dominálni szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
verekedjek meg velük ha arra kerül a sor vagy mit tehetek h ne úgy nézzenek rám mint egy célpontra a gyerekes vágyaik kiéléséhez?
2014. febr. 26. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
De a elvered akkor sz@arrá verd öket ám !
2014. febr. 26. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
:D ha meg tortenik meg teszem de mivel tobben vannak en is szarul jarok :D
2014. febr. 26. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

11. evfolyamon 20 evesek? miota kell 16 eves kor utan mindenkeppen iskolaban lenni a tulkoros cigoknak?

egyebkent amig nincs fizikai eroszak, egyszeruen hagyd figyelmen kivul oket, ha eroszakoskodni kezdenek, azonnal szolj a tanaraidnak. eroszakkal nem tudsz semmit megoldani.

2014. febr. 26. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:

az a vicc hogy nem cigo csak egyszeruen 1 buta debil

amugy hiaba szolnek tanarnak mert valahogy mindig kimentik magukat es 1 dzaktanarival megusszak ezutan lesz 1 honapos lappangasi ido amikor semmi nem tortenik utana ujra kezdik.

2014. febr. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!