Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg fiúkat is erőszakolnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg fiúkat is erőszakolnak meg?

Figyelt kérdés
Olvastam egy könyvet, amiben azt olvastam, hogy fiúkat is elkábítanak a discoban és aztán úgy kelnek, hogy semmire nem emlékeznek, de mondjuk le van tolva a gatyája. Van ilyen ismerősötök? Esetleg veletek történt? Hogy lehet ezt feldolgozni?
2015. aug. 28. 09:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg. És ugyanolyan nehéz feldolgozni, mint egy nőnek.
2015. aug. 28. 09:17
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Hát elvileg csak úgy, hogy análisan megdolgozzák, mert az erekció szerintem kényszer hatására sem következik be. Báááár, hallottam, hogy Amerikában a fogoly nők fellázadtak, és megerőszakolták az őrt.
2015. aug. 28. 09:18
 3/28 anonim ***** válasza:
85%
Sajna nem mindenkit kábítanak el, pedig talán jobb lett volna.
2015. aug. 28. 09:22
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Privát üzenetre válaszolva: nem személyes tapasztalat, hanem a barátomé.
2015. aug. 28. 09:24
 5/28 A kérdező kommentje:

4-es te gondolom az 1-es vagy. Akkor barátod kábították el? Ő heteró volt?

3-as te esetleg szintén áldozat vagy csak nem elkábítottak? Meslész róla? Hogy dolgoztad fel?

2015. aug. 28. 09:28
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát megismerkedtem egy sráccal. Elmentem a talira. Belementem, hogy kipróbáljuk milyen a játék bilincse. Ezt fel is rakta. Majd telefonált és jött még két srác. A többit a fantáziádra bízom :( Pénzem, telefonom elvették. Plusz egy rossz élmény. A lakás meg ilyen bérelt szoba volt.
2015. aug. 28. 09:37
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
igen, van ilyen...
2015. aug. 28. 09:40
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy ez hogy lehet kérdéses. Bármilyen szexuális közeledés, ami a másik fél beleegyezése nélkül történik, zaklatás, akkor is ha férfiról van szó.

És igen, férfiakat is meg lehet erőszakolni. Nem csak kisfiúkat, és nem csak bedrogozva. Egy homoszexuális kapcsolatban pedig a társbántalmazás is ugyanúgy jelen lehet, mint egy hetero kapcsolatban - ebből is lehet erőszak.

2015. aug. 28. 10:48
 9/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a kérdező arra gondolta, hogy tényleg általános ez? Mert gondolom ő nem találkozott olyan emberrel akivel megtörtént, vagy ő nem hallott ilyet, így meglepi. Én is arra gondolok kábításnál, hogy csajokat szoktak. Eszembe se jut, hogy srácokat is. Viszont így belegondolva milyen durva, hogy akár heteró is lehet az áldozat.
2015. aug. 28. 10:57
 10/28 A kérdező kommentje:

8-as és 9-es kommentelő. Te se tudhatod, hogy mi történik még veled... Gondolom nem volt lakásuk, így béreltek. Szemét emberek mindig voltak, vannak és lesznek.

11-es valóban ilyesmi van bennem. Bár nem vok meggyőződve arról, hogy ez tényleg gyakori, bár kérdés mi számít gyakorinak.

2015. aug. 28. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!