Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fiúkat is erőszakolnak meg?
"Más meg arra vágyik, hogy átélje ezt"?????? Ember, te gondolkozol????? Oké, sok embernek vannak megerőszakolós fantáziái, de a valóságban már egyáltalán nem vágynak erre! Egy férfinak meg különösen mocskos egy érzés lehet, ha megerőszakolják... főleg ha hetero, de akkor is, ha meleg.
26/N
Látta vki a Ponyvaregény?Ott is elég durván megerőszakoltak vkit.
Még egy nagydarab fickót is megalázhatnak így.
engem nyáron bedrogoztak egyik meleg szórakozóhelyen. de nem lett "semmi" bajom, mert barátom értem jött és kórházba vitt. de én hibám volt, nem figyeltem kitől fogadom el az italt
22/F
Elég régi ez a kérdés.. De sajnos igen, tényleg erőszakolnak meg fiúkat is, velem szerencsére nem történt ilyen és egyetlen egy ismerősömtől hallottam, hogy vele igen, és abszolút nem poénos a dolog, ráadásul utána meg is késelték.. De túl élte, az élete nem boldog abszolút nem,ugyanolyan trauma mint egy nőnek, ez persze idegi erősségtől is függ, hogy fel-e tudja dolgozni, viszont az kizárt, hogy valaha is elfelejti. Amerikában igaz, hogy valamilyen szinten komolyan veszik, de pl.: Ha ez itthon történik meg, és valamilyen furcsa módon megteszi a feljelentést, nagyobb rágalmazást kap érte.. és erre nincs megfelelő hasonlat, sajnálatos, hogy ezeket nem veszik komolyan hazánkban... Mert elítélik a homoszexualitást..
18/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!