Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fiúkat is erőszakolnak meg?
Figyelt kérdés
Olvastam egy könyvet, amiben azt olvastam, hogy fiúkat is elkábítanak a discoban és aztán úgy kelnek, hogy semmire nem emlékeznek, de mondjuk le van tolva a gatyája. Van ilyen ismerősötök? Esetleg veletek történt? Hogy lehet ezt feldolgozni?2015. aug. 28. 09:08
11/28 anonim válasza:
Többször fordul elő, mint amennyiről hallani, mert a férfiak nagy része soha el sem mondja, nemhogy feljelentést tegyen.
12/28 anonim válasza:
Én azt olvastam több férfit erőszakolnak meg világszerte, mint nőt. Ennek egyik oka a keményebb börtönök és fegyházak, a másik hogy a férfiak elleni erőszaktevést sok bíróság és rendőrség nem veszi komolyan+a férfi társadalmilag sokkal jobban elássa magát, mint a nő ha bevallja.
13/28 anonim válasza:
Ha homoszexuális férfiként feljelentést teszek, vagy elmondom hogy megerőszakoltak, nagy eséllyel én leszek meghurcolva. Na ezért sem hallasz ilyen történeteket.
14/28 anonim válasza:
Én egy ismerősöm autóját horzsoltam le, és felajánlotta, hogy nem kell fizetnem ha... Nem élveztem, de nem is volt erőszak. Muszáj volt. Ha kiderül otthon cirkusz lett volna. 19/f
15/28 anonim válasza:
Bárki megerőszakolhat bárkit. Még akár egy nő is megerőszakolhatja a férfit tárgyakkal, sőt erekciót is előidézhet, ez nem csak akkor fordul elő, ha a férfi akarja a szexet! Ilyenkor ez is ugyanolyan erőszak. Jól mondja az egyik válaszoló, minden szexuális jellegű közeledés ami a másik akarata ellenére történik, az erőszak.
Amúgy én maximálisan együttérzek minden áldozattal, de azért ha aki egy idegennek hagyja, hogy megbilincselje egy idegen helyen az kicsit felelőtlen. :/
16/28 anonim válasza:
Az valóban felelőtlen, de ha nem bilincseli meg és jön 3 másik akkor se hiszem, hogy van esélye. Ezt azért mindannyian tudjuk. Gondolom nem tűnt kamusnak, stb. Egyébként ezzel az erővel ha felmész vki lakásába se vagy biztonságban, hisz nem tudhatod ott ki vagy kik várnak. Nem? Miben más? Annyiban h a lakás az övé?
17/28 anonim válasza:
Hát nem tudom én szex ügyben nem szoktam idegenekkel kezdeni meg felmenni a lakásukra emiatt, már csak óvatosságból sem. De mint mondom ettől még az illetők undorító alakok akiknek börtönben lenne a helyük, csak azért jó ha az ember megpróbál minnél jobban vigyázni magára.
18/28 anonim válasza:
Sajna történik:( Engem koliban a lakótársam 1 éven át napi szinten kényszerített rá, hogy kielégítsem és zsarolt. Később az egyik haverja is, mert vhogy megtudta és gondolta ő se marad ki. Bár a fenekem nem bántották legalább.
19/28 anonim válasza:
Más meg arra vágyik, hogy átélje ezt. Amúgy az elkábításról én is olvastam a Tudom mit csinál a gyereked szombat éjjelben.
20/28 anonim válasza:
Utolsó, arra szerintem nem sok ember vágyik, hogy igazából megerőszakolják... Eljátszani és elképzelni teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!