Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg srácok csak kihasználják a "kiváncsi heterókat"?
Figyelt kérdés
a hetero vagyis most már bi srác beleszeret a meleg srácba ő akkor csak kihasználja hogy van szexpartnere vagy viszont is szereti?2015. aug. 19. 23:36
1/8 anonim válasza:
Akkor te vagy a kíváncsi heteró?
2/8 anonim válasza:
Neeem, egy hetero srácnak teljesen más a látásmódja az egész szexualitásról mint egy kopp melegnek, úgyhogy mivel ez egy "új dolog" a meleg srácnak is ezért szerintem nincs kihasználás egyik oldalról sem...
3/8 anonim válasza:
A fene tudja. ÉN kíváncsi heteró vok, de azt látom, hogy nem igazán lehet találni kb senkit akivel lehetne kipróbálni bármit is.
4/8 anonim válasza:
Kíváncsi heterók vagytok, aham... :) Inkább született diplomatának aposztrofálnálak titeket. :D
5/8 anonim válasza:
meleg vagyok, de ha valaki "kíváncsi hetero" azt hogy lehet kihasználni elmondanád?
szerintem nincs olyan, hogy kíváncsi hetero, de ha valóban hetero, max a a szexet próbálná kis szerintem.
szerintem nagyon el vagy tévedve vagy nem azt írtad, amire gondoltál, mert nincs sok éretlme a kérdésnek.:S
6/8 anonim válasza:
mi az, hogy kíváncsi heterot kihasznál? Ha hetero és pasi testére vágyik és pasiba szerelmes, az közel sem hetero.
7/8 anonim válasza:
Orálisan szívesen kihasználnék egy kíváncsi heteró fiút
8/8 anonim válasza:
Engem is kihasználhatna egy kiváncsi heteró fiú:)
valahogy én sem látom, mi az értelme a kérdésnek. Ha valaki vonzó valaki más számára, és viszont, akkor próbálkozhatnak.
nyilván kell valamennyi empátia mindkét oldalról,mert ez picit tapogatózás, de ez tudtommal azért meg szokott lenni, még alkalmi együttléteknél is.
bp. 35 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!