Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú azt mondja nekem hogy kár hogy nem vagyok lány, akkor az meleg közeledés vagy nem?
Én is fiú vagyok ő is fiú. És azt mondja nekem, kár hogy nem lány vagyok. Nem mondja ki nyíltan hogy tetszem neki és megdugna de ez van mögötte. Tehát meleg?
Viszont mégse oké a dolog mert neki lányban kellenék, fiúként nem vagyok jó neki. Egy ujjal se ér hozzám így fiúként. Tehát nem meleg?
Most akkor az vagy nem az?
és te meleg vagy?
Lehet,hogy nem tudja hogy fogadnád ha közeledne hozzád.
Itt az a probléma, hogy nincsen erre megfelelő kifejezés.
Van egy rétege a férfiaknak - előfordulhat, hogy akiről írsz, is ide tartozik - akik bizonyos mértékben vonzódnak mindkét nemhez. De nem úgy mint egy biszex, hogy ez is 100%-ban jó, az is 100%-ban jó... Hanem csak RÉSZBEN vonzódik fiúkhoz. Például egy nagyon-nagyon lányos fiú már vonzza, de egy szőrös medvétől pont úgy undorodik, mint akármelyik heteró férfitársa. Vagy csak bizonyos részei vonzzák a fiúknak. Ha zsákot húznánk a fiú fejére, vagy letakarnánk a micsodáját, mintha nem lenne, akkor pl. a felsőteste már igenis vonzza. De mivel a többi taszítja, ezért inkább az egész nem. Ez csak két példa volt, millióféle egyéni eset létezik.
Szóval létezik egy komoly tábora az emberiségnek (lehet, h akár kétszámjegyű %), aki ilyen. Ennek ellenére ezt a jelenséget sehol nem taglalják. Az LMBTQXYZ-ben is mittudomén hányféle betű van már, de ezzel kapcsolatban mindenki homokba dugta a fejét... Egyébként innen ered az a sok zavarosság, amikor valaki 30-40 évesen se tudja eldönteni, kikhez is vonzódik valójában. Pedig egy férfi elég egyértelműen kell, hogy érezze azt, már bocsánat. De úgy látszik, ha nem rágják a szájába, hogy ilyen alternatíva is van, akkor magától nem fogja megérteni saját maga működését sem. Amíg pedig ilyen zavarosság van a fejekben, az kiváló ürügy arra, hogy egyesek a melegséget eltanulható, terjeszthető divathullámnak állítsák be.
Lehet csak én vagyok egyszerű mint a bot?
Én a lányokhoz vonzódom és pont. Nincs kérdés.
De ha a fiúkhoz vonzódnék akkor se lenne kérdés. Akkor meg hozzájuk vonzódnék.
És ha mindkettőhöz akkor se lenne kérdés.
De amit nem értek: van valaki aki ránéz valakire és nem tudja eldönteni most akkor vonzó-e vagy nem?
Ha ránézek egy fiúra eldöntöm: nem vonzó. Pont.
De nem kezdek azon agyalni hogy ha lány lenne és ilyen arca lenne akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!