Szerintetek hogyan közeledjek hozzá?
Sziasztok :)
Van egy srác akivel régebben jóban voltam, mostanában viszont nem szoktam vele beszélni. Múlt héten lementünk együtt és megint nagyon megtetszett :S Ugyebár írtam hogy srác és én is az vagyok O.O Viszont kb. 99% hogy meleg, ugyan is még egyszer sem volt barátnője, és búcsúzáskor meg szokott ölelni, szóval itt már being a gay-radar. Van egy-két közös témánk (pl.:van egy multiplayer játék amivel mindketten szoktunk játszani), de nem szeretnék nagyon nyomulósnak tűnni. Szerintetek higyan kéne finoman közeledni?
15/F
1# vagyok!
Amúgy megértelek! De azért kicsit óvatosan közeledj felé! Attól még, hogy nem volt barátnője az nem azt jelenti, hogy fiúkhoz vonzódik. Nem 99%! Én 16 vagyok és most lett először barátnőm. Sokaknak még 16 évesen sincs. Szépen óvatosan közeledj felé. Mert ha hírtelen lépést teszel elrontod az egészet. Szépen következtess. Ki lehet ezt deríteni, de csak óvatosan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!