Jóban vagyunk egy sráccal és eléggé tetszik. Hogyan közeledjek hozzá?
Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk az iskolában és úgy ismertem meg, hogy barátnőm az ő haverjával jóban van és így egymás mellé keveredtünk. Ez úgy egy jó éve történt. Az egész nyarat végigbeszélgettük közösségin, találkoztunk is. Elég csendes a srác és azt mondta először, hogy kicsit erőltetett volt neki a dolog, mivel én néha túlpörgök és sokat beszélek. Ezután kicsit hagytam, de most megint találkoztunk. Féltem eleinte, se sokkal jobb volt most mint először. Annyit beszélgettünk, néha-néha már-már egymás szavába is vágtunk. Nagyon tetszik és tudom, hogy az a típus akire várni kell ,hogy kinyíljon, nehezen bízik meg az emberekben. Tekintve azt, hogy most ő hívott el egészen jól haladok. Mit tehetnék még?2014. szept. 7. 15:41
1/3 anonim válasza:
szia, én a helyedben nem várnék, vedd kezedbe az irányítást, persze ez nem azt jelenti hogy mássz rá, szó sincs róla, csak érintsd meg néha, hívd el többször valahova és megmondhatod hogy nagyon kedveled, nem veszítesz vele semmit :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Igazából az kimaradt a fenti leírásból, hogy mondtam neki, hogy nagyon kedvelem :) Továbbra is keres szóval úgy tűnik nem üldöztem el vele.
2014. szept. 9. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!