Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lány vagyok és van egy lány...

Lány vagyok és van egy lány (23 évesek vagyunk) a fősulin, aki nekem szimpi és szeretném megismerni, de nekem ez még új, aki tapasztaltabb, hogy közeledjek hozzá, el is hívjam vhová vagy majd később?

Figyelt kérdés
eddig még csak párszor beszéltünk de csak néhány mondatot, gyakran észreveszem,h néz, de nem tudom,h ő szeretne-e többet,mert néha távolságtartó,de lehet mert kicsit ő is fél ettől az egésztől, bár volt olyan,h nézett és mikor ezt észrevettem elkezdett a hajával játszani és közben is nézett, szóval sztem bejöhetek neki, csak nem tudom,h akar -e valamit, van -e párja stb... Legközelebb,ha összefutunk megszólítsam és általános dolgokról kezdejek el beszélni vele, mondjuk a fősuliról, ha szimpi ez után is elhívjam vhova, de mégis ezt hogy kellene? vagy még várjak az elhívással.

2014. szept. 20. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
ea ha a csaj nem meleg,akkor?
2014. szept. 20. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hivd el kocsmazni, par bor utan ellazultok es akkor kiderul merre hany ora.
2014. szept. 20. 15:28
 3/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok meleg....
2014. szept. 20. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:

nem vagyok meleg....

hasznos válaszokat várok!!!

2014. szept. 20. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem leszbikus indíttatású a dolog, akkor miért a szex kategóriában kérdezel, miért nem a barátság rovatban? o_O
2014. szept. 20. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor lesbi!
2014. szept. 20. 15:31
 7/10 A kérdező kommentje:

nem vagyok meleg, bi vagyok

mikor lehetnék benne biztos,h benne is van hajlam?

2014. szept. 20. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát ha lesztek olyan jóban akkor kérdezz rá.

Én pl amikor szintén fősulira mentünk joba lettem egy gyerekkel. És fél év után gond nélkül rákérdeztem h meleg e ?

NEM NEM úgy h elítéljem csak érdekelt, azóta ez kiderült egy másik srácról is a fösulin.

Fiuknál ahogy én látom a viselkedsböl ki lehet következtetni persze ez sem 100%.

Gondolom a lányoknál is kb hasonló.

Ha kell bár tip.

Megvetéssel beszél a másik nemről v egyszerűen szánja kiröhögi őket.

Bal liberális politikailag.

Nagyon toleráns hatalmas az igazság érzete.

25 F

2014. szept. 20. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
De fogtok ollózni? :D
2014. szept. 20. 17:42
 10/10 anonim válasza:
Szerintem elösször össze kéne vele NAGYON barátkozni,ez sok időbe fog telni de ne sajnáld,maj egy szééép napon hozz fel olyan témákat amik az azonos neműekhez kapcsolódnak,kérdezgesd,mondj neki olyan dolgokat amiből az identitására lehet következtetni.
2014. szept. 21. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!