Tapasztaltabb fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha kiderülne, hogy a barátnőtök szűz?
Figyelt kérdés
Akikkel eddig dolgom volt, vagy erőszakoskodtak velem, vagy megvertek, vagy csak egyéjszakásat akartak. És az évek csak teltek, engem pedig kezdett elhagyni a remény és az önbizalom. Egyetemre járok, inkább belevetettem magam a tanulásba. De nem zárkózom el semmi elől. Elhagynátok egy ilyen lányt ezért?
22L
2014. márc. 16. 16:10
1/11 anonim válasza:
Agyilag igen zokni-típusúnak kell lenni, ha ezért valaki hátraarcot mutat.
2/11 anonim válasza:
Hát én már elég tapasztaltnak számítok.A válaszom:Nem.Ez is egyfajta érték,amit ma már nem becsülnek meg.Csak gratulálni tudok.(38f)
4/11 Mr. Truth válasza:
Ugy bánnék vele mint a himes tojással... A szűz lányok érzékenyek. És egy álmom válna valóra:)
5/11 anonim válasza:
Számomra elég fura, hogy ez nem derül ki már az ismerkedés alatt. Amúgy én 19 évesen tapasztalt fiúval veszítettem el, kicsit meglepődött, de jól kezelte. És nem sokáig maradtam az :) Szerintem sokan attól félnének, hogy hónapokig váratnád, de ha tisztázzátok az elején, nem igazán lehet probléma belőle.
Sajnálom, hogy ilyen bunkókkal találkoztál... :S
6/11 anonim válasza:
Csak tapasztaltabbakkal járnál? Én tapasztalatlan vagyok, megbecsülnélek és vigyáznék rád mint egy hímestojásra. Biztosan nem is volna olyan jó az eggyüttlét mint egy tapasztaltabb férfival, de mégis jobb mint egy erőszakos, türelmetlen ember mellett rettegve, nem? 23/F
7/11 anonim válasza:
Azonnali hatályal elvennèm tõle:P
8/11 anonim válasza:
Nekem tetszene és eszem ágába sem jutna ezért elhagyni. Volt már szűz barátnőm és jó volt vele. És most sem mondanák nemet egynek sem.
9/11 anonim válasza:
Ez a legjobb felállás, én kifejezetten örülnék. De megvertek? Kikkel ismerkedtél eddig? :S
10/11 anonim válasza:
Szűz csajjal azért nem jó komoly kapcsolatot kialkítni, mert egy idő után úgyis félrekúr, mert érdekli a dolog és kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!