Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van tippetek arra hogy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van tippetek arra hogy hogyan tudnám eldönteni egy fiúról hogy meleg-e?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg mesélhetnétek történeteket arról hogy hogyan derült ki ismerőseitekről stb. Igazából fel vagyok készülve a homofób kommentekre is de azért szeretnék normális épkézláb válaszokat kapni :) Van egy fiú aki tetszik nekem de nem tudom hogy merjek e közelíteni felé. Néha furán viselkedik, poénból eljátssza a meleget velem néha pedig tökre normálisan viselkedik. Kicsit kockázatos felé közelednem mert jó barátjának tart, lehet sejtése sincs arról hogy én többet érzek iránta. És könnyen lehet hogy a közeledésemmel elveszteném belőle azt is ami most van. Mit tegyek? Voltatok már hasonló helyzetben?

2013. jan. 27. 18:23
1 2
 1/11 -=Koldus=- ***** válasza:
59%
Mutass neki meztelen nőkről képeket. A reakcióiból sztem nagyjából ki lehet venni melyik oldalon áll.
2013. jan. 27. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Szegény Miki..
2013. jan. 27. 18:30
 3/11 A kérdező kommentje:
a gond az hogy az ilyesmiktől nem jön zavarba :D
2013. jan. 27. 18:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként nem Miki vagyok :D nem ám szegény gyereket lebu*zzátok az én kérdésem miatt :D de nyugtat hogy ezek szerint nem csak én vagyok hasonló helyzetben :)
2013. jan. 27. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megkérdeznéd? Istenem a gátlásokat nem ilyenkor kell előszedni ... Valahogy poénosan körbetekert kérdésként, majd max nevettek egyet.
2013. jan. 29. 17:27
 6/11 A kérdező kommentje:
egy poénos körítéssel kreált kérdésre mennyire lehet őszinte választ adni főleg ilyen kínos, kockázatos kérdésre?
2013. jan. 29. 17:45
 7/11 anonim válasza:
Hogyan öltözködik?Az sokat elárul róla.
2013. jan. 29. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
a ruzáhat semmit nem árul el éppenséggel. nekem össz-vissz két nadrágom van, nincs több pénzem öltözködni... meleg vagyok igen...
2013. jan. 29. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Anyám. Elárulom én is félénk vagyok, de akkor is nevetséged.:D Ha jó barátjának tart akkor hívd át és négyszemközt kérdezd meg tőle. Mondd el neki, hogy nem gond ha ő nem "olyan", de neked tetszik és szeretnéd meg tudni mi a helyzet.

Az az igazság hogy nekem is van egy osztálytársam akivel néha kb szemezek.:D De nem merem megkérdezni, nem is vagyunk olyan közeli barátok. A lényeg hogy te csak annyit veszthetsz, hogy barátok maradtok, én meg egy esélyt egy jó kapcsolatra, vagy semmit. Legalább ti közelebb álltok egymáshoz.

Ne légy gyáva, mert így sokkal nehezebb életed lesz (mint nekem)..

2013. jan. 30. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:
mesélj neki magadról, hogy nincs barátnőd..
2013. jan. 31. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!